FRENCH FUNKY NAILS

 

ANNONSLÄNKAR BECK SÖNDERGAARD

.

Redo för att resa ner till Frankrike med mina nya sommarnaglar med Funky French manikyr! Kände att det var fräschast och jag är ju såå inne på aprikos-orange just nu, älskar att matcha med de färgerna just på sommaren då man är sommarbrun..

.

 

.

Håller just nu på att packa inför livet på franska landsbygden och plagen i Deauville! Bla en ny glittrig läcker randig bikini med matchande kimono från Beck Söndergaard. Deras bikinis sitter s å bra och är riktigt bra kvalité – tips! Just nu med 50% off på massor så passa på.  Har den här randiga sen tidigare. Glittrig bikinitop finns här och underdel här. lilla väskan i mjukt skinn för det viktigaste är också därifrån och finns här

Så packar jag ner fortsättningen på historien om Agneta av Emma Hamberg. Läste ju första boken när branden plötsligt kom till hotellet på Rhodos förra sommaren, och den var så mysig trots att jag kom av mig just då. Så nya Au Revoir Agneta blir härlig att läsa:)

.

Önskar er en härlig fredagskväll vänner!

.

KRAM

.

.

1 kommentar till “FRENCH FUNKY NAILS

  1. Your nails look very nice and not too long.
    That apricot,,orange colour is really beautiful 🤩

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg