GODMORGON SVERIGE

.
.
.

Morgonens goda brunch!
Heeej Lööördag!
Här har dagen kickats igång med härlig brunch med bla jordgubbssmoothies, svämors frukostbröd, bacon och äggröra! Nu ska jag ta tag idagen genom att åka en liten tripp till plantskolan. Nya små buxbomshäckplantor ska införskaffas, då rabatten ska bli något större. Sen blir det hem och rensa massor med ogräs och klippa avenbokshäckar  + gräsmattan för den är minst sagt vildvuxen just nu efter att ha stått i två veckor!
Morgonens ännu goare (och rufsiga) Beabus!!! (Myspyskläderna kommer från GANT)
So long raringar!

Psst, Är det fler som har fått den här låten i huvudet? Jag får inte bort den!!! Gå in och lyssna på egen risk…
Psst igen, Snabba Cashfilmen var en riktig besvikelse faktiskt. Boken är 100 ggr bättre tycker jag så 2 av 5 P:n blir mitt betyg!:)
.

16 thoughts on “GODMORGON SVERIGE

 1. Vilken härlig blogg du har. Jag halkade in här av en slump för ca 2 veckor sen och sen dess har jag följt dig varje dag.
  Inspirerande!

 2. Så gott detta såg ut! Imorgon är det jag som gör “svämors frukostbröd” till frukosten. Måste bara komma ihåg att fixa och trixa med det ikväll. Spännande… =)

 3. Det så ut som et herlig frokostbord. Hørtes ut som en god frokost:)
  Hihi..skjønne Bea. Så rufsete og morgentrøtt. Så søt:)

  Håper å få se bilder av hagen din og hv du har plantet. Hvordan går det med terrassen ? har dere malt ferdig og har dere møblert den enda ?
  Klem, Line

 4. Hej! Vilken härlig brunch! Mys!
  Jag håller med att Snabba Cash var så otroligt mycket bättre som bok! Kändes nästan som om det var en helt annan story! Riktig besvikelse…
  Ha det bra!Kram Pia

 5. Hallå, vilken jättefin “klänning” från Chill Norway som du hade igår!! Jag har verkligen förälskat mig i ALLT som jag sett från dem men hur jag än letar så hittar jag ingenstans som man kan köpa deras kläder (förutom nånstans på Västkusten men där bor inte jag…)Var har du handlat kläder från Chill Norway någonstans? Hoppas att du kan ge mig några tips! Tack för din mysiga blogg och för att du delar med dig av din vardag, Kram:)<3

 6. Långa mysiga frukostr e så härligt.
  Vi var oxå och köpte buxbom plantor idag, Vi gör om våran trädgård. Nu har vi haft regn i två dagar så nu blir det väl ännumer ogräs att rensa 🙂

  Kan du inte visa mer bilder från trädgården?

  Kram Madde

 7. Hej!
  Vilken härlig frukost!
  Jag älskade Snabba cash filmen(och boken!) Mest kanske för att min man är lite look a like Joel Kinnaman..:)
  Kram/Ulrica

 8. Hej P!
  Jag älskade filmen “Snabba cash”, men har inte läst boken. Mycket klart för Joel Kinnaman!! Väntar med spänning på uppföljaren…
  Undrar vem min man liknar…)
  Tack för en härlig blogg!!
  Kram

 9. Hej!! Ja hon är såå söt din lilla unge..eller alla dina godingar är ju det. Håller helt med om snabba Cash. Väldigt dålig filmatisering av en super bra bok! Tack igen för din underhållande blogg! kram

 10. Hej!
  Brukar inte se filmer om böcker som jag läst eller vice versa man blir alltid besviken är min erfarenhet. Men efter att ha träffat den otroligt intressante regissören till snabba cash var vi tvungna att se filmen. Filmen superbra gjord för att vara svensk film men historien gjorde sig inte helt tyckte jag.Boken är ju såå bra, jag fortsätter med min filosofi ett tag till… Ha en bra Dag! Hälsningar Linda

Comments are closed.