GOODMORGON ONSDAG

,
.

.
Äpplen finns det i massor i vår trädgård just nu! Om någon vill ”palla lite” så ”go ahead”!:)
Hallå Sweeties!
Oj, vad man verkligen är beroende av att få sova gott!!! I alla fall när man inte längre är mitt uppe i bebbetiden, då man bara måste gå upp flera ggr per natt och amma osv. Nu när nätterna är riktigt stökiga ibland, så blir man ju helt slut dagen efter! Men som tur är har alla små skatter här hemma sovit så sött hela natten och jag är därmed en utvilad och happy mamma idag! (Dock fortfarande med ”bad hair day”;)
Har precis varit ute i trädgården en liten sväng (underbart att vara där ute tiidigt på morgonen, det är så himla tyst och mysigt då) och plockat ner ännu mer äpplen, innan allt hinner falla ner och blir äppelmos på gräsmattan!
Japp, här står jag nu med en korg med trädgårdens äpplen och vet inte vad jag ska göra med dem! Mos, kompott, kaka eller paj kanske?
Igår ikväll var det förresten föräldramöten för både Trulle och Flisans klasser. De har så fina fröknar och jättebra klasskompisar i sin lilla skola. Fast det är något så otroligt vuxet med att gå på just föräldramöten. Hur gick det här till liksom, nyss var ju skatterna små goa bebisar? Tiden går så galet fort ibland! Så det är bäst att fånga dagarna och inte grubbla över småsaker som ev hopplös frissa!;)
 Nu ska jag göra något jag älskar, nämligen baka! Det får bli Leilas smaskiga Äppel och kanelmuffins till skatterna när de kommer hem från skolan:)

Ha en mysig Onsdag!
.

Rekommenderade inlägg