MEN VAR KOMMER KLÄNNINGEN IFRÅN

.
.




Jamen detta kanske funkar som jul/ påsk-kort!?!:) Åååh vad jag älskar mina tokroliga små crazy tjejer:) (alla kläderna kommer från HM förutom Beas klänning som är från How to Kiss a Frog. Lo Lo´s klänning är förresten kvällens tips. Ursöt och tuff med svarta kängor och pojkfluga och som finns här för nästan ingenting och bordet bakom hittar ni i inlägget före)

Nu blir det middag i vårt casa och här kommer tips på en jättegod souperenkel pasta som en vän tipsade om (tack för det raring:) och som vi äter ofta ofta. Here we go:

Fräs två knippen med hackad persilja med tre hackade vitlöksklyftor och en finhackad röd chili i massa olivolja (typ 1 dl) och en en rejäl nypa flingsalt. Bland med Al dente-pasta och servera till kött eller fisk eller som den är med lite Åarmesan. Såå, snabbt gott och fräscht!



Ha nu en mysig kväll vänner!



KRAM

32 kommentarer till “MEN VAR KOMMER KLÄNNINGEN IFRÅN

  1. Ahh superfina kort! Den sista kortet ser ut att platsa i en tidning till och med, supersnyggt & söta tjejor såklart! Ha en härlig kväll, uppskattar middagstipsen du ger. Det behövs när man själv har slut på inspiration på den fronten.

    Kramkram!

  2. Såg klänningen förra veckan men tyckte den var väl vuxen i stilen för små tjejer. Weird med klänningar som vill forma en byst på lågstadietjejer tyckte jag!

    Sofia

  3. O sååå fina. Älskar flugan som detalj. Den där kaninmasken kunde jag inte låta bli att köpa till min Filippa. Hon är 5 månader så det lär dröja lite innan hon får användning utav den men mamman hennes älskar bara att se på den. KRAMAR

    Psst… Denna veckan kan du vinna ett PRESENTKORT värde 500;- hos ELLOS i vår blogg

  4. Åh, så fina tjejer. Kul när du tipsar om något man faktiskt har råd att köpa ;0)
    Klickade hem klänningen, snacka om lättpåverkad…men den var ju så snygg/Ingela

  5. Så ljuvligt kort på dina söta små. Du bara inspirerar mig hur mycket som helst och tack för receptet, det ska provas.

    Stor kram från Anna i Skåne

  6. Haha helt underbara! Åh dem är så söta, Lolo är så lik dig som en liten mini-kopia. Längtar så mycket efter mitt lilla troll, kan inte förstå att jag blir mamma själv om bara två månader, magiskt! <3

  7. Ja, julbilder är alltid intressant. Ingen av döttrarna ville ställa upp i år så det får bli en bra bild från semestern istället!
    Superfin klänning från HM, synd bara att den inte fanns in mindre storlekar.

  8. Nää Sofia, jag kan då inte i min vildaste fantasi se några byst, måste vara i ditt huvud?!! Du var bara tvungen att skriva något negativt så då drog du till med detta, så löjligt haha…
    Superfina bilder, som alltid :)!!!

    Kram Petra

  9. Verkligen fantastiskt fina bilder på dina flickor! Klänningen från Hm är super fin och det blev ju urfint ihop med pojk flugan!!

    Kram Susan

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg