INGEN SOMMAR UTAN SOMMARFIKA

.
.
.
.

IMG_8368-3. .

.

Här har vi gårdagens bloggerska i full fart med att välja godsaker på ett av Sveriges absolut charmigaste och bästa cafeér!

.

.IMG_8361

.

.

Detta söta gammeldagscafé har som specialité tårtor och bakelser och deras paradnummer är den i trakten omtalade Tangotårtan..

.

.

IMG_8375 .

.

Jag kunde inte bestämma mig riktigt så det fick faktiskt bli både en sådan klassisk Tangobit fylld med ananas och en Päronmoussevariant. (Och Päronmoussen var absolut yummie den med:)

.

.

IMG_8386-2 .

.

Cafeét vi besökte var givetvis the one and only Elsa Anderssons i Norberg (som vi typ alltid brukar besöka när vi hälsar på svärisarna:)

.

.IMG_8412-2

.

.

Gamla Norberg är typ pyttelitet men mycket charmigt!

.

.

IMG_8441 .

.IMG_8446

..

.

Och vissa var tvugna att gå ner och svalka sig i den lilla ån som rinner genom byn

..

IMG_8432

.
.

Och min gårdagens var denna: favoritklänningen från Vintage By Fe (Perfekt längd på denna och liksom både kort och knälång samtidigt utan att visa för mycket), sommarväska LV och sedan hade jag Hasbeensclogsen på som nästan alltid (men som ju inte syns på bilden ovan:)

.

.

.

.

Nej det blir liksom ingen sommar utan en massa fika eller hur!? Har ju kört flera sommrar förut med LCHF och då hoppat nästan allt vad glassar och bullar heter och det är ju faktiskt inget kul. Nej riktigt tråkigt om jag får säga det själv. Vet ni vad jag gör nu istället för att försöka inte bli alldeles för ”sommarrund” (vilket jag givetvis blir av kak-bull-vin-godisfrossor om jag inte gör något annat ) Jag äter mängder med grönsaker! Kör allltid halva tallriken fylld med sallad när det är matdags numera och så äter jag av det som alla andra äter också. Funkar faktiskt riktigt bra och så är det ju såå gott och fräscht med grönt:)

.

.

.

Nu blir det strax hopp i sjön här!

.

.

Ha en fab dag sweeties!

.

.

.

.

.

9 kommentarer till “INGEN SOMMAR UTAN SOMMARFIKA

  1. Nej men, ni är ju ”hemma på min gata i stan” !! Elsas är ju en given favorit. Hoppas att ni hade trevligt.

  2. Åh, är ni i Norberg?! Mysigt! Elsas är en favvo…! Mandelringarna är min favvo, dock ser de trista och torra ut… Men mums!

  3. Nästa gång du är på Elsas, testa Gammeldags Napoleonbakelse. Mycket godare än den klassiska varianten. Jag tar alltid den (vilket ju iofs innebär att jag aldrig har testa något annat ; )

  4. Det stavas tvungna, och det stavas lugnt. Två stavfel som återkommer i din blogg, vilket stör lite eftersom du stavar rätt i övrigt!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg