STOCKHOLMSTIPS & ETT ANNORLUNDA LYXIGT HOTEL

.

.

.IMG_8618

.

,

Skepp ohoy – välkommen ombord på det mycket annorlunda Stockholmshotellet Prince van Orangiën!

.

..

 

IMG_8606

.

.

Ett annorlunda och helt magiskt litet båthotell med 6 hytter; tre mindre och tre större. Vi hade båten helt för oss själva och det var såå himla spännande att bo där tyckte skatterna (ovan ser ni en morgonruffsig Bea i Kaptenshyttens fina lilla badrum:)

.

.

.

 

IMG_8636-4

.

.IMG_8626-3

.

 

IMG_8685

 .

.IMG_8668

.

.

IMG_8658

.

.

Typ allt som finns på båten är original från 1934 då den byggdes till en holländsk redare och den är bara såå sanslöst lyxig. Marmor och ebenholts och palisander, tänk bara att bygga något sådant här idag? Så klart fanns det öppen brasa i aktersalongen och när vi kom upp på morgonen för lite frukost så hade Oaxenpersonalen tänt denna och dukat fram en magisk frukostbuffé med bara specialtillverkade svenska delikatesser. Ni vet sån där ”specialyoughurt från kor betande på en ö i Roslagen  och ostar ystade på den andra ön bervid” osv osv och det var fantastiskt gott. Och mysigt. Och till skatterna fanns det massor med croissanter och ur högtalarna spelades det Frankie Boy..

.

.

.

 

oax-2


.

.IMG_8623-3.

.

Pics från mammas och pappas hytt!

.

.

.

IMG_8696

.

.IMG_8707-2

.

.

IMG_8717-2.
.

..

IMG_8873-2

.
.

Sen blev det födelsdagstårta på däck innan vi gick vidare till Skansen med alla kusinerna (De stora skatterna var mest sugna på Gröna Lund som ju låg strax intill men det får vi ta nästa gång:)

.

.

.

Den där hotellbåten är verkligen något jag rekommenderar till er som letar efter något häftigt och annorlunda boende i Stockholm eller om ni också ska göra något tillsammans ett helt gäng som vi. Härligt som bara den och det fanns en jättegullig hus/båt/fru som hjälpte oss med allt vi önskade. Dessutom är det väldigt lugnt och skönt och mysigt och lite på landetkänsla där ute på Djurgården:)

.

.

.

Kikar in till er snart igen snyggingar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

5 kommentarer till “STOCKHOLMSTIPS & ETT ANNORLUNDA LYXIGT HOTEL

  1. Vilket bra tips Petra, tack för det! Det har blivit så fint där i hamnen nu när det är färdigbyggt också. Kramar!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg