PYJAMASLIGAN DENNA JUL

.

.

.

IMG_0495-2
.
.

Haha – där är vi ju hela pyjamasligan! Sittandes i soffan framför brasan efter att vi haft tomten på tidigt morgonbesök. (För han kom igår igen, ända ifrån Frösåker. Tusen tack bästa Santa<3)

.

.

.

Todeloooo Juldag!

.

.

.

Och God fortsättning på juligheterna söta bloggisar!

.

.

Nej jag hann ju inte kika in till er igår för oh my,  det var verkligen full rulle här i vårt hus heela dagen igår. Från  tomtebesök och morgonmys med juklappsöppnig till grötlunchen till att hela tjocka släkten sen trillade in vid två-tiden (16 stycken var vi) vidare till julklappsöppning numero två och sen julbordet (vi hade knytis och allt var verkligen såå gott) och efter det kväll med massa godsaker. Jag är ju gravid som ni vet och fortfarande så seg (när ska denna koma gå över?:S) och jag lovar ögonen gick nästan i kors där på slutet! Men det var verkligen en riktigt riktigt god jul och väldigt härligt och stämningsfullt på alla sätt och vis. Är så glad och tacksam över min familj och allt vi har:)

.

.

Idag har haft vi skön sovmorgon och sen har vi inga must do´s alls förutom en liten tur till mamsen och papsen för en juldagslunch. Underbart faktiskt att nu bara vara ett par mellandagar och softa och se på film och äta wienernougat och inte ha ett enda julfix alls (även om jag älskar julen och att hålla i den här hemma:)

.

.

Kikar in till er lite senare igen med några fler bilder från igår!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

2 kommentarer till “PYJAMASLIGAN DENNA JUL

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg