PREPPAR FÖR VALENTIN

.

.

.

.IMG_2579-4

.

Morgondagens lilla surprise preppas!
.
.

.

.

Bonjour alla lördagsbloggisar!

.

.

.

.

Här hemma har jag fixat lite kärleksgåvor till mina älskade om de ska få imorgon. Tycker bara det är härligt härligt med en speciell dag att fira kärleken lite extra på:) Jag har ju haft den stora turen att träffa mitt livs kärlek lite senare i livet och under kanske inte de allra lättaste former (läs kantstött nyskild mamma med en ettåring och en fyraåring träffar tjugonånting, partyglad och ursnygg man..) Att just vi två skulle träffas och finna varann på en nattklubb där och då är faktiskt magi och jag är så otroligt glad och pirrigt stormkär i min H och jag vet att jag alltid kommer vara det. Yes det är ju verkligen något riktigt värt att fira (och det bästa är att jag v e t att han är lika kär i mig:) Kanske blir man lite mer tacksam över kärleken när man haft några/något förhållande med storm och kärleksbergochdalbana och sen bara hamnar i ett mjukt moln av känslor, respekt och total omtanke. När man till slut finner en jättestor (även bildigt talat i mitt fall:) varm famn som bara sluter om en och där man har allt man önskar och behöver och där man alltid alltid vill stanna…

.

.

Så. Vi firar kärlek här hemma och imorgon ska min man alltså få detta paket från mig och vår gemensamma skatt (Bea var med nere på stan och valde:) Det blir en hjärtformad ask från Lagerhouse  (fin förpackning är ju a och o ni vet) fylld med lite lukta gott under armen, en tjusig slips och så kalsonger. Inget särskilt så där men lite smått och gott som vi vet att han uppskattar:) Sen så ska jag göra extra smarrig frukost till oss tre som ska levereras på sängkanten…

.

.

.

.

.

IMG_2577-2

.

.
.

Ja vi gör gärna något extra på våra ”speciella dagar” och gärna en romantisk weekend eller middag ute eller så på tu man hand. Men eftersom jag är preggo, och inte i supertiptopskick, så myser vi till det och romantiserar till det hemma i år. Aldrig fel det heller och precis det jag önskar just nu:)

.

.

.

.

Brukar ni fira kärleken vänner och hur gör ni då? Eller tycker ni kanske att dagar som Alla hjärtans är lite ”småcheesy eller överskattat”? Berätta gärna!:)

.

.

.

Ha nu en fin eftermiddag snyggingar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

6 kommentarer till “PREPPAR FÖR VALENTIN

  1. Fina ord! Vi firar inte men älskar att läsa ditt inlägg om en fin ”Högtid”.
    Älskar allt som är positivt för kärleken : )))

  2. Åh, kul med en snabbsammanfattning av hur ni träffades. Det är just det som gör din blogg så speciell, att du bjuder på riktigt personliga bitar ur ditt liv då och då, blandat med inredningsinspo och vardagsliv.

    Jag tycker om alla hjärtans dag och har alltid firat den med antingen min partner eller någon nära vän. Jag tar liksom tillfälle i akt att ha en extra mysig dag 🙂 Men innerst inne tycker jag den blivit lite för kommersiell med alla röda hjärtan och fåniga presenter som sätts upp i skyltfönstren i stan.

  3. Vad fint du skriver om din man 🙂 jag tycker precis som du att kärlek ska vara enkel, självklar och trygg 🙂

  4. O så fint du skriver om din man.Älskar allt du skriver o visar med dina bilder. Jag ska fira med min man o våra tre barnbarn.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg