FARS DAG IDAG

8g1b4957-2

8g1b4965

.

Tingeling alla bloggisar!

.

 

Yes idag, denna gråmulna söndag (men var tar all den fina krispsnön vägen!) firar vi fars dag hos oss som säkert många av er också gör! Världens bästa pappa och bonuspappa (och som ni alltså ser ovan) firades ordentligt imorse med sång, massa pussar, paket, teckningar, kärlekshälsningar och så tårta. Världens andra bästa pappa (min egen rara alltså) är ute på vift idag så den odågan fick jag ringa och gratta (och skickar även en kärlekshälsning nu här på bloggen, som jag vet att han läser flitigt – ÄLSKAR dig pappa och det är så roligt att vara just din dotter<3)

.

Önskar er alla en riktigt bra  dag och glöm inte att krama om er egna och era barns fina pappor lite extra!

.

.

KRAM

.

.

.

12 kommentarer till “FARS DAG IDAG

  1. Jättefina bilder som vanligt! Har varit på fotomässan och blir nu ännu mer inspirerad! Och vilken fin sängbordslampa? Varifrån är den? Ser lite ut som Örsjö men jag tror inte att det är det… Ha en fortsatt bra söndag! Kram Katja

  2. Hej,
    Tack för en väldigt inspirerande blogg. Ni har det magiskt fint hemma. Tänkte fråga dig om tips på Tv-bänk/mediabänk. tycker det är så svårt och egentligen ingen vacker möbel heller 😉 såg någon bild på eran, är den från Ikea och isf vad är det för höjd på den?

    Ha en fortsatt fin farsdag

  3. Hi from Portugal!
    I really like the color of the wall of your house, it’s very beautiful. What is the color of the ink in the RAL scheme? I’ve seen the bedside table, but I can´t remember, what’s the brand name? Many thanks for your beautiful blog!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg