NU ÄR DET DEFINITIVT SLUT PÅ FRIDEN

.

Yes så är det mina vänner – denna bloggerska har inte många minuter i lugn och ro just nu kan jag lova. Oooh my, jag har fått en sån där liten kamikazebebis och det är faktiskt min första av fyra barn. Helt orädd är prinsen och absolut nyfiknast och satsar allt, spelar visst ingen roll att man inte kan stå själv eller inte. Man måste ju pröva om och om igen… Tänk så soft det var när han inte kunde krypa och man visste exakt var man hade honom! Nu är det definitivt slut på friden i något år eller så – tur att han är så drop dead gorgeous (Kolla bara de där underbara fluffiga benen liksom!:) Och för er som undrar så är fåtöljen från Sweef, kudden från By Binett, borden från Midtown i Västerås och mattan är från Kvm2 i Stockholm. Väggarna är målade med HoP Greige Nordsjö.

.

Nu – fortsätta jaga baby!

.

.

KRAM

.

.

15 kommentarer till “NU ÄR DET DEFINITIVT SLUT PÅ FRIDEN

  1. Oj, vad roligt och så underbar han är! De där goa knubbiga låren! Suck! Får en att längta efter att borra ner näsan i dem och ta in den ljuva babydoften (och då menar jag INTE från blöjan 😉 !!!! )

  2. Han e för gullig lilla M. Ang färgkoden på väggarna, har en egen blandning hop med Nordsjö färg? Jag är ute efter exakt den nyansen du har på dina väggar. Grå är världens svåraste färg att få till utan att det drar emot blått/lila. Så snälla säg att nordsjö har”din”färg?

    1. Absolut! Hop har en egen färgkollektion i samarbete med Nordsjö! Fyra fantastiska grå kulörer! Läs mer om det på Nordsjös hemsida. Lycka till!

  3. Hahaha, jag vet hur du känner! Vi tänkte att ”vi kör på med en till eftersom första var så lugn” – nu, 1 år senare, är hon helt bananas här hemma och är igång non-stop. Vi väntar dessutom vår tredje nu. Låt oss hoppas att ettan och trean blir lika enligt sägen, haha.
    Kram <3

  4. Tack för en inspirerande och mysig blogg! Kika gärna in på freycashmere.com, 100% ekologiska kashmirhalsdukar varav 50% av kashmiren är återvunnen. En halsduk till dig själv eller kanske en filt till lilla M? 🙂

    Massa kramar! <3

  5. Sötnöt! Har själv en liten parvel här hemma i ungefär samma ålder. Har dock varken börjat gå eller krypa än 😝 Är lite nyfiken på hur du tänker med pyntet där hemma? Plocka bort eller låta vara kvar? Jag är kluven. Älskar ju allt piff här hemma!

  6. Hej
    Skulle vilja köpa din snygga rosa sjal som Mojje sitter vid. Tänkte på bloppisen som du nämnde😊.
    Tack för en härlig blogg!

  7. Gud det har jag med, en virvelvind till bebis som river ut allt ur skåp, men kan stänga dörren efteråt vilket är bra naturligtvis, sätter en sak tillbaka men 9 ligger på golvet, försöker gå, älskar köket och alla skåp… än så länge tog bara jag sönder en skål inte han. Ha!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg