TÄNKTE JAG SKULLE VISA ER..

.

Ja idag tänkte jag knipsa av några pics och visa mitt nya lilla bord! Ett från Vitra som jag beställt hos Lännamöbler och det här bordet är så charmigt i sin enkelhet (och litenhet) Finns i vitt och guld också här. Men. Ni vet. Babyn vilja också vara med, den lilla linslusen!

..

 

.

Ajabaja. Någon bloggis som har tips på fina prydnadsföremål man kan ha hemma i typ.. skumgummi?

.

.

.

Baby vs mamma 2-0. Nej det blev inga interiörpics och ja jag ska flytta på lyktan… Så kommer ett litet tips på söta mjuka bomullsbebiskläder med grå circushästar som kostar nästan ingenting (99 kr per del) Finns på Kappahl och nu är det dessutom 3 för 2 så då kan ni slänga med ett lika sött set med trollerikaninhattar:)

.

.

.

Lagom med bus i blicken på den där liksom!

.

.

Hoppas ni har en fin dag vänner!? Här i Småstaden är det grått idag och lite blåsigt och vi håller oss mest hemma och jag försöker få undan tvätt och annat sånt kul (Tvätten är mitt absolut värsta – tar ju aaldrig slut?!)

.

.

KRAM

.

.

 

11 thoughts on “TÄNKTE JAG SKULLE VISA ER..

 1. Han är ju bara för söt!!! Känner igen mig. Man vill ju inte ge vika på inredningen, haha!! Lättare sagt än gjort 🙂 Min Oliver åt allt under en lång period, helst jord från alla blomkrukor flera ggr per dag. Vägrade ge upp mina blommor, så trädde på nylonstrumpbyxor och gjorde en knut, då kunde man fortfarande vattna och dom små fingrarna kom inte åt jorden. Mamma-Bebis 1-0!! Annars är det väl mest glas man får hålla undan, finns ju så mycket fint i metall mm. Kram!

 2. Ahhh, samma här, tvätt är ju bara värsta värsta av alla hushållssysslor! Nu när vi flyttat har vi en mörk läskig källare som jag V Ä G R A R gå ner i, där är tvättmaskinen, så har gjort det klart för mannen att det är hans ansvar att slås mot spindlarna och mörkret ^^ Tids nog blir det nog ordning där också, hoppas jag ;D

  http://www.livsglitter.se

 3. Så söt han är 😍 Måste få fråga vart de fina zebrarandiga kuddarna är från? Så fint när de är lite dovare i färgerna ☺️

 4. For en nydelig gutt! og fantastisk fint hjem 🙂 Har lest bloggen din i mange år, men aldri kommentert. Ha fin onsdag!
  Line.

 5. Kul att följa er. Min son är också född i början av maj och han var sjövild när han var bebis. I slutet av mars SPRANG han.
  Bordet är super! Har en fladdermusstol och detta bord passar jättebra som ett litet avsatsbord bredvid stolen.

 6. Åh, jag smälter! Så söt!
  Här hemma kunde vi ha allt framme med första barnet – andra barnet är en riktig klätterapa/busunge och vill vara på allt.
  Nu kommer 3an i maj så vi får väl se vem hon blir mest lik 😉
  Kram <3

Comments are closed.