HUDEN EFTER TVÅ TCA PEELING

REKLAM FÖR DREAM

.

Nu har jag alltså gjort två TCA-peeling och huden har återhämtat sig efter den andra omgången som jag gjorde hos Nadia för ca 3 veckor sedan  (den första peelingen kan du läsa om här) och denna behandling är ju faktiskt bland det bästa jag gjort för min mogna 51-åriga hud..

.

Det  som jag inte riktigt hade räknat med eller förstått är u n dr e r den gjort med min hormonella akne och alla orenheter som ständigt ligger och väntar på utbrott under huden runt min mun. I alla år har jag haft så med undantag för mina garvidteter men vet ni, nu är nästan allt borta. SÅ fantastiskt skönt. Akneärren som jag  har på haka och tinningar också blivit mycket mjukare och huden jämnare och får en på riktigt jättefin lyster. Det ensa som peelingen inte riktigt bet på var mina pigmentfläckar, vet inte om de sitter för djupt kanske men de syns ju fortfarande (Dock ljusare!)

.

 

.

Close up!  Viktigt att  inte jämföra sig med alla de med flawless 20 år yngre hud, lätt att man gör det och tänker att d i t ska jag komma igen. Om man nu ska jämföra så får man ju göra det med sina jämnåriga inte sant. Jag hade iofs en sämre hudkvalité när jag var i 3o-årsåldern innan jag började ta hand om den på riktigt så den huden vill jag inte ha igen:)

.

Rekommenderar verkligen att göra en eller ett par TCA-peels om ni vill fräscha till huden ordentligt, tycker de är riktigt prisvärda också med tanke på vilken effekt de har (OBS mina peelingar var en lite starkare mer effektivare variant på 40% och gjorde 5 varv med den) Kostar ungefär som en PRX-peeling men är alltså effektivare och mer djupgående (du flagnar över hal det behandlade området och ser lite krispig och crazy ut i 4-5 dagar men det är det ju klart värt) Inga injektioner alltså utan bara ustlätande och lite plumpande peeling.

.

Om du också vilka boka peeling hos min duktiga DR Nadia i Västerås på Västermalms Privatklinik/DREAM gör du det här

Hon gör även väldigt mycket mer när gäller estetiska behandlingar!

.

KRAM

.

.

9 kommentarer till “HUDEN EFTER TVÅ TCA PEELING

  1. Superfin! Ser verkligen fint ut! Önskar att jag hade råd med fillers men jag har inte det idag. Blir nere av mina sura mungipor och linjer runt munnen. Har liksom alltid sett ung ut men när jag fyllde 50 började det hända grejer som jag inte sett tidigare 😅 och skulle jag göra det vill jag gå till någon som gör det snyggt och är duktig. Så jag lägger hennes namn på minnet ❤️🥰

  2. Åh det där vill jag med göra! Dock har jag inga ärr i huden men asså din hud ser sååå mycket bätte ut! Vad ligger priset på och hur många behandlingar måste man göra?😍

    Kram Mia

  3. Du är verkligen sååå fin! Du får gärna tipsa om hur man blir av med dom hemska ”hamsterpåsarna”! Vet att du kanske inte är så bekväm med att berätta, men tror att många hade uppskattat det. Men det ska såklart kännas bra för dig att göra det. Ha en fin kväll!

  4. Håller med Tina, vad jag verkligen önskar veta är om din behandling av käklinjen. Du nämnde tidigare att du kanske kommer skriva om det! Hade varit toppen. Är i valet och kvalet om jag ska göra ett mindre lyft. Så om du har info om det vore jag så tacksam!

  5. Syrapeeling är magiskt (när man slutat flagna 😅). Gjorde en kur med PRX behandlingar och tyckte mest det var stressigt att hinna till kliniken varje vecka. SÅ dyrt och resultatet var inget revolutionerande på mig. Kan tipsa alla som vill testa något mer budget om Exuviance Performance AP peel. En förpackning räcker till en kur om 6-12 veckor och man får sååå fint glow och plumpas slät hy +slipper orenheter som poppar upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg