SPORTLOV

..

Jag älskar att ta kort på barnen och för det är ju så roligt att sen kunna titta tillbaka på ´deras utveckling! Vilken guldgruva man har i datorn! Detta är lilla Beabus och (en mycket blek ofixad) jag för exakt ett år sen. Älskade lilla Bea var alltså bara en månad gammal här, såå liten! (och yes, hon har haft massor med hår ända från ”scratch:”).
Godmorgon soliga tisdag!
Mår ni bra?? Här hemma är det verkligen full fart numera!  Beabus klättrar på precis allt helt plötsligt!!! Oj,oj,oj vad mycket faror det finns i ett vanligt hem. Nu har vi alla fall äntligen satt upp några grindar, så att Bea inte kommer till trapphuset och entrén…
Skatterna har sportlov och är hemma och blir bortskämda av mamma:) Här är det gårdagens glassfrossa  efter uteleken. Glass-skålarna är riktiga favoriter och kommer från Fide Fajans, som ligger på det fantastiska helt uunderbara Gotland!
I matsalen just nu: Randiga tulpaner jag fått av mamma på randig vaxduk från Au Maison. Så härligt med krispiga rosa tupaner – de gör mig glad!

Ljuvlig, ljuvlig. OM:S Sparkly Remix Blouse med guldbroderierna har fått flytta in i min garderob också! Såg denna godbit först hos unga bloggmamman Engla, sen hos glammiga Anna-Stina.
Gotta have:)
Nu ska jag planera tisdagens barnaktiviteter. Tror att det blir bus med mormor & morfar denna dag!
Vi ses!!!

Rekommenderade inlägg