SAME SAME BUT DIFFERENT

.

Japp, även denna morgon blev det en len Smoothie till frukost! Mina smoothies gör jag enligt följande recept i mixern: först i med ett par bananer, sen ett par dl frysta jordgubbar och 5-6dl lätt vaniljyoughurt (stoppar gärna i ett par blad citronmeliss om det finns hemma, men det är lite överkurs;) Et voila: bästa godaste frukosten!
Tjingeling Söndag!

Mår ni bra tjejer? Här är Bea idag frisk igen (efter seg förkylning) och det känns såå skönt:) Äntligen en natt med en lång skön sömn och det var precis vad jag behövde tror jag!
Vädret är återigen riktigt soligt och vackert och nu känns det verkligen superhöstigt med alldeles gula löv på träden här utanför. Nej, här inne kan jag inte sitta, nu måste vi klä på oss och sticka ut i hösten allihopa!:)

Same same but different! Dessa skor är inte ett par Acne Pistols, som ett par bloggisar undrat över, utan ett par nästan exakt likadana från Nilson. Supersnygga och supersköna med lagom hög klack (för en som inte trivs i för höga klackar) och till ett billigare pris. (Hade tänkte skaffa ett par Pistols när jag snubblade på dessa som ”bara” kostade 1200 kr, so way not?) Sjal: Ester Elenora
Bjuder på fredagens då jag faktiskt fortfarande sitter i pyjamasen (hjälp klockan är ju tolv!) och inte tog någon bild på gårdagens:) Ny fluffig uuunderbar sjal från Ester Elenora i beige, underklänning också Ester Elenora, blus och fjärilskofta Odd Molly (Country Dreams), nya jeans Blank NYC och boots från just det Nilson.
Snart ska jag nog ta och åka till en mysig lantlig gårdsbutik här utanför Småstaden och köpa en ”stek”, för idag kör vi minsann klassisk Söndagsmiddag med stek, kokt potatis och tillbehör tror jag! (Är så sugen på det men det är första gången jag gör detta så ”wish med luck”)
Ha en strålande och skön Söndag!
KRAM
.

Rekommenderade inlägg