WHAT I´M WEARING TODAY

.
.


Jag älskar min Mulberry Bayswater Mini Croc Print som jag fick på min födelsedag och har den nästan jämt med mig:)






Goood Morning lördag!




Här är jag uppe på benen sen tiiidigt denna lördag, har bakat och donat. Älskar lördagsmornar:) Nu är jag på språng och ska iväg med skatt på träning strax! Men först kikar jag in med pics på dagens:)





Höstig jag (i mitt vardagsrum som just nu är ett ”wip”) i skinnjacka Munderingskompaniet, blus med både skulls och rosor Chill Norway, halsband Icon, linne Vintage by Fe och snyggelisnygga svarta byxor (Duffy Pant) Mos Mosh Creative Lounge.



Ha en finfin lördag vänner!



KRAM






20 kommentarer till “WHAT I´M WEARING TODAY

  1. Snyggaste Petra!

    ÄLskar din Bayswater i ”crocoskinn”. Själv använder jag min Marc Jacobs nästan varje dag som moi fick när jag fyllde år. Toppen med födelsedagspresenter, hihi.

    Therese

  2. Hej.
    Här har det varit höst/skördemarknad och besök av syster och kusiner. Kräftskiva med goda grannar ikväll(tradition och detta blir 7:e året) Ernst västerbottenpaj (oxså tradition) och massa godsaker väntar till ikväll. Sol och 23 grader här i Vårgårda. Hälsningar Elinor.

  3. Hej Petra! Jag skulle jättegärna vilja se en moodboard på hur du funderar på att inreda ”ditt” vardagsrum. Snygg hårfärg förresten! Tjing! /Linda

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg