TÄVLA OM POSTERS FRÅN DESENIO

.

.

.des copy

.
.

.

Todelooooo!

.

.

.

Nu kickar vi igång denna vecka med en riktigt trevlig tävling tycker jag! I samarbete med Desenio har jag den stora nöjet att tävla ut inte mindre än detta:

.

.

.

desenio

 .

.

Yes det är sant. Man kan vinna a l l a tavlor på picset ovan och det är tre lyckliga Hofp-läsare som kommer bli vinnare.

.

.

Det ni ska göra för att vara med och tävla är följande: Gå in på Desenio.se och hitta just din favoritposter och skriv i kommnetarsfält vilken du valt och varför just du ska vinna. Det är allt och sen är du med i tävlingen.

.

.

Tävlingen pågår i en vecka from idag.

.

.

.

LYCKA TILL NU!

.

.

.

327 kommentarer till “TÄVLA OM POSTERS FRÅN DESENIO

  1. Spännande! Har många gånger varit inne på desenio och letat posters till min sons blivande tavelvägg. Har helt fastnat för postern med zebra i hatt. Den är underbar och hade gjort sig hos min femåring! Tack för din underbara blogg! Kramar

  2. om jag skulle ha turen att vinna skulle jag bli sååå glad för world map (världskarta)
    Kram Anna

  3. For en flott konkurranse:) jeg ønsker meg veldig Deer, prints poster hjort med rosor:) tvi tvi

  4. &-postern är supercool!! Det är så avväpnande att ibland få säga ”jaha… Och?” när något går en emot.

    Jag vill gärna vinna, för mitt vardagsrum har äntligen blivit omtapetserat men det har gått ett helt år med helt vita väggar – för jag har inte vetat vad jag skulle sätta upp. Kombinationen ovan är supersnygg! Den skulle jag vilja ha på min vita vägg!

  5. Godmorgon!
    Svårt val..det finns så många snygga posters och jag har själv flera från Desenio.
    Men Smile poster hänger i min hall och påminner mig flera gånger om dagen att ett leende gör livet på ett enkelt sätt så mycket bättre. Smilet makes you happy❤
    Tack för ännu en fin tävling!
    AS

  6. Oj glömde motivera min eventuella vinstchans…min bästa vän fyller snart jämnt och vad kan vara bättre gåva än en passande snygg poster!
    AS

  7. Har valt ”Together is our favorite place to be” för att det är en precis beskrivning av min man oc mig. En annan version av anywhere is home when I’m with you… <3

  8. God förmiddag!
    Vilken kul tävling! Det är ett svårt val, men jag faller nog ändå mest för postern med ett ormbunksblad (fern). Så vacker i sin enkelhet. Väljer ofta posters med just naturtema.
    Är relativt nyinflyttad i ett nybyggt hus med, än så länge, väldigt kala väggar… Håller som bäst på att samla på mig posters att skapa fina tavelväggar av, så detta pris skulle passa som handen i handsken. Hoppas på tur!
    Ha en fortsatt fin dag!
    Mvh Andrea

  9. Åh, det fanns så otroligt många fina, men jag får en bra känsla i magen när jag tittar på Deer printet. En påminnelse om mitt barndoms hem där det fanns gott om de fyrbenta djuren.

  10. Den som heter Black, poster föll jag verkligen för! Den är ju så läcker! Det finns ju hur mycket fint som helst! Jag har nyligen flyttat till mina föräldrars gamla hus då de tyvärr inte lever längre. Jag har den enorma lyxen att ha dubblat min boendeyta! Så ja!! Jag behöver verkligen posters till alla rum och väggar!! Kram Lisa S

  11. Det var ett lätt val:)! Stockholm, Poster väljer jag! Varför? Jo, jag har bott stor del del av mitt liv i vår vackra huvudstad, men när jag sedan träffade en göteborgare vars hjärta brann för IFK Göteborg, bestämde vi oss för att de blev jag som fick flytta. Det ångrar jag absolut inte men jag saknar så klart vår vackra huvudstad och den puls som är där:)! Då flera göteborgare lider av mindervärdeskomplex och inte alltid är så förtjust i stockholmare hade det varit ännu roligare att ha detta print på en av mina väggar hemma – bara för att retas lite – !

  12. Det finns många vackra förstås, men Forrest Silhouette (den stående) var den som fick mig att fastna. En dröm om en sommardag i skogen, och ett oväntat möte…

  13. Wow, vilken trevlig tävling ! Finns många fina posters som jag skulle vilja ha, men väljer Chanel runny paint. Den vill jag hänga i min nya WIC som jag håller på att inreda…nu hoppas jag på lite tur !

    Ha det gott !
    Kram Nina R

  14. Förälskade mig i postern ”I only drink champagne”.
    Vi har precis köpt våran första bostadsrätt som vi flyttar in i på måndag(!) och just nu så fantiserar jag om långa kvällar på vår stora balkong i söderläge och alla fina bjudningar med väninnorna. Den här skulle passa perfekt i vår lägenhet.

  15. Den som heter The world, med en svartvit världskarta är min favorit. Den skulle passa perfekt i min och min mans första egna radhuslägenhet som vi ska flytta in till i sommar. Den skulle passa bra med vår inredning som annars också är svart/vit 🙂

  16. ”Map of Manhattan” Åhh det skulle sitta som en smäck med dessa underbara tavlor i vårt alldeles nyinköpta hus, huset har jag drömt och fantiserat om i 10 år och nu, helt plötsligt är det vårt!

  17. Älskar deras posters! Har inte köpt någon än men suktar efter Deer. Den är ju inte med på väggen men där finns ju en väldans massa andra finfina verk. Håller tummarna!

  18. Har suttit och kollat Desenios hemsida och blev helt lyrisk va mycket fint där fanns. Den jag fastnade extra mycket för var Black lips som jag genast blev förälskad i <3 Hoppas på tur!//Carola

  19. Åh sån tävling. Hade passat mig perfekt nu när jag köpt hus, och har massa väggar att fylla. Map of Manhattan vill jag mer än gärna vinna.

  20. Underbar tävling! Jag hade helst velat ha ”Y chair blackandwhite” då jag läser sista terminen av mina studier i Nordisk Design och just startat ett inredningsföretag med fokus på detsamma. Den postern hade kunnat hänga i mitt kontor och vara en påminnelse varje dag om vad det är jag kämpat för! 🙂

  21. Vilken rolig tävling! Jag skulle så gärna vilja ha denna poster, Beef cuts, posters. Den hade passat perfekt i mitt kök. Eftersom jag studerar på högskolan har jag begränsad ekonomi och kan inte unna mig några saker till hemmet, därför vore detta perfekt för just mig!
    Tack för en rolig och inspirerande blogg!
    /M

  22. Jo men tackar vilken tävling! Världskartan så klart för den skulle passa mitt kontor oerhört fint.

  23. Mitt val är ”New York is always a good idea poster”. Denna poster blir en påminnelse om en stad man alltid vill åka tillbaka till om man varit där en gång. Skulle kunna göra det när som helst faktiskt. Det tycker jag vore en bra idé!!
    / Susanne

  24. Utan tvekan HAPPIER för att det är precis så jag känner mig, otroligt lycklig och nöjd med livet. Så om det någon dag skulle kännas lite tyngre kan man bara titta på planschen och hitta tillbaka till den underbara känslan av total LYCKA!!!!!

    Hoppas på tur!

  25. Åh det finns så många fina posters, men min favorit är självklart http://desenio.se/sv/artiklar/svartvit-varldskarta.html ”World Map”. Varför? Jo för att jag älskar att resa, finns inget bättre. Kartan hade passa mig perfekt då jag studerar turism och brinner för allt som har med världen och göra. Skulle vilja ha en karta där jag kan pricka av de länder jag har besökt 🙂 Ha det gott.
    / Frida

  26. Bright side postern som ser ut som tavlan vid en synundersökning skulle passa bra i min hall

  27. Alltså förlåt, men jag kan inte välja någon! ALLA skulle göra sig bra i mitt hem, jag är urdålig på just tavlor/posters/vägg! Så just därför måste jag vinna! 😉

  28. Hej,
    bland alla vackra , roliga, söta posters så faller min blick på ”Hand holding pen”. Den får mig att tänka på det fria ordet och friheten att uttrycka sig samt att acceptera varandras olikheter. Alltid aktuellt, men tyvärr särskilt på senaste tiden.
    Varma hälsningar Catrin

  29. Nu har jag scrollat upp och ner, upp och ner lääänge :-). Svårt val helt enkelt!
    Jag är så innerligt trött på denna vinter och vill ha vår, nu helst på en gång! Men med tanke på att snön lär komma ett par omgångar till så är känns denna poster som favoriten http://desenio.se/sv/artiklar/botanisk-blasippa-poster.html . Vore perfekt att titta på till de riktiga små poppar upp ur marken :-).
    /Ida

  30. Åh så kul med en tävling!
    Gick in på hemsidan och kärade ner mig totalt i alla underbara posters!
    Den som fick mig på fall var ”map of manhattan” då jag älskar new york och den hade passar så otroligt fint ovanför min byrå i sovrummet =)
    Jag håller verkligen tummarna då jag för tillfället är student och studiebidraget inte alltid räcker till till fantastisk heminredning!

    Tack för en superblogg!
    Kram!

  31. Jeg er veldig glad i printene med sommerfugler (butterfly). Håper på å være en heldig vinner!

  32. Denna poster är min favorit! Har äntligen flyttat ut från storstan till ett hus på landet med skogen runt knutarna. Häromveckan gick det en vacker hjort och betade utanför huset. Denna poster symboliserar mitt nya liv!

  33. Åh vad roligt! Jag älskar älskar just den som är med på bilden ”Buffalo horns”. Det hade ju varit en riktig dröm att vinna den och de andra superfina tavlorna.

  34. Vilken toppenbra tävling!! :))
    Jag skulle så hemskt gärna vilja ha Poster med harlequin mönster, tycker det är så vackert!
    Håller tummarna, haha 😉

  35. Så kul! ”Simplicity” är min favorit. Jag tycker den säger något viktigt som vi behöver bli påminda om nämligen att inte krångla till saker utan det mesta löser sig. Det finns många vinklar på denna enkelhet och den är fri att tolka som man vill vilket är fascinerande!

  36. Vi har renoverat ett gammalt 1800-tals hus i över ett år. Är just nu höggravid. Boar in mig och shoppar som det inte vore en morgondag. I vårt sovrum ska vi göra en fondvägg av posters och det vore ju fantastiskt om man kunde få ett bidrag gärna den fantastiska posten:Svartvit poster med karta över Stockholm, handritad från 1844. Den skulle passa perfekt i vårt hus.

  37. Åh vad svårt att välja… Jag tror den söta hjorten med rosa rosor är min favvo. 🙂

  38. Vilken tävling! Drömmer om en vägg som denna! Som föräldraledig och med en man som pluggar finns inget extra utrymme. Skulle bli överlycklig! En av många favoriter är &-postern!

  39. Åh var mycket fint de hade! Valet faller på world map, Såå snygg! den sulle passa perfekt I barnens rum då de små hjärtegrynen just nu blivit så himla intresserade av världen. min dotters bästa vän flyttade på våren till Dubai så det har varit många drömmar om resande och att träffas. på denna karta ser ju avståndet ganska kort ut, inte sant 🙂

  40. En av mina favoriter är den rosa skönheten ”A flower dream”, så den skulle jag väldigt gärna vilja ha till min nya lägenhet.
    Kul tävling!

  41. Ni har så läckra tavlor. Alla jag har sett är fantastiskt fina. Om jag skulle vinna skulle jag bli världens lyckligaste vinnare.

  42. Älskar Zebran med hatten! Har en stor vit vägg som jag ska göra nåt fint med så det här vill jag gärna vinna! Perfekt!

  43. Oj, välja en…..the world eller….den får det bli och kanske ”because I´m worth it”??

  44. Vilken bra webbsida! Den har jag inte sett förut. Jag fastnade för Coco Chanel tavlan. Den var stilren och klassisk, jag Älskar deras dofter. En tavla som håller i längden. Klart man vill han en sådan då! Men sen fanns det ju hur många som helst som var fina.

  45. Hej:) Just jag vill och behöver vinna den läckra World map postern…den skulle pryda min dotters ”rum” i London dit hon flyttat:) Tack

  46. Av alla dessa fina prints skulle jag välja dreamer, har tittat på den länge men inte kommit till skott. Den skulle bli såå fin i min ny renoverade hall! //Malin

  47. Åå vilken härlig tävling! En godbit i det härliga sortimentet var den med drömfångaren som var målad i tusch utav Helena Blomqvist. Den hade jag satt upp i min 6månaders dotters rum!

  48. Hei! Min favoritt må bli NUMBER 3, da vi bor i nr 3, jeg er en av tre søsken (hvor dessverre en er død), alle gode ting er 3 og at det også kan symbolisere at man ikke alltid må være 1 og best, men også 3 og god nok.
    Hadde vært toppen og vunnet denne fotoveggen, da jeg bor i Norge og det ikke finnes noen web-bitikk som kan sammenlikne seg med nettopp Desenio.
    Krysser fingrene:-) Takk!

  49. Min favoritposter på desenio.se är ”Paris, poster”, såå grymt snygg!
    Har separerat och har nu en egen lya, men väggarna ekar tomma och vita.
    Dessa vackra tavlor skulle verkligen pigga upp både mig och mina väggar!

  50. Vilken rolig tävling.
    1) Jag skulle jätte vilja vinna postern som heter Vintage luggage.
    2) Skulle vilja ställa den ovanför mitt skrivbord tillsammans med min tavla som jag har med flygbiljetter jag har sparat genom åren. 🙂

  51. Halloj! Jag skulle vilja vinna en poster med siffran 5! Därför att den siffran symboliserar vår familj då vi är just fem. Fantastiska femman! Vi bidrar alla med något bra och något dåligt så det blir sådär lagom harmoniskt. Jag älskar min familj och min roll som både tonårsmamma till pojke 15, flicka 13 år och småbarnsmamma till vår minsting som hunnit bli sju. Åh jag älskar att vara fru till J. http://desenio.se/sv/artiklar/grafisk-tavla-5.html

  52. Har aldrig någonsin deltagit i en tävling på internet förut. Har nu tagit mig 3 timmar för att först klura ut hur jag ska gå tillväga, och är fortfarande inte riktigt säker på att jag gjort rätt. Men iaf så blev jag taggad på denna tävling då jag är sugen på en tavelvägg. Den snyggaste postern enl mig är http://desenio.se/sv/artiklar/stockholm-poster.html. Håller nu mina tummar på att jag lyckas vinna det här. Kram och Tack house of philia för en mycket inspirerande blogg…

  53. Jag tycker att kartbilden ovan är jättefin, den skulle jag helst vilja ha om jag fick välja en.Sen tycker jag att jag ska vinna för att jag aldrig någonsin ägt en inramad tavla. Väggarna är totalt vita här hemma…

  54. Hej!

    Skulle gärna vilka vinna den otroligt fina World map postern, passar mig utmärkt som är geografilärare och skulle få pryda vårt vardagsrum här hemma.

  55. Hej följer din fantastiska blogg dagligen! Map of Manhattan skulle sitta fint, min ”lilla” dotter, 23 år studerar på Manhattan och tänk att kunna följa henne och hennes vardag på kartan, kunna drömma mig bort att vara tillsammans med henne, den hade passat perfekt i vårt hem, nu håller jag tummarna och hoppas på vinst //Katarina

  56. Tack för en härligt inspirerande blogg! Jag fastnade för Eiffeltornet då det är vår sons
    Högsta dröm att åka till Paris och få se Eiffeltornet! Har dock ingen möjlighet att åka
    Till Paris nu, men får han en bild på väggen är det ju en bit på vägen,
    Det är viktigt att ha drömmar, drömmen om Paris

  57. Wishbone affisch – affisch med designstol är så snygg och skulle passa fin fint i i vårt nyfixade bibliotek. En klassisk tavla som skulle få hänga där i många år!

  58. Åh! Jag önskar mig Wishbone – postern med Wegners Y-stol på! Jag har drömt om Wegners stolar så länge jag kan minnas, och äntligen för ett år sen blev de mina – vita, vackra, ljuvliga! Postern hade passat perfekt hemma hos mig och mina stolar! 🙂

  59. Hej!

    Jag skulle sååå gärna vilja vinna ”Map of New York”. Jag studerar just nu till sjuksköterska ich mitt drömresemål är New York. Pga att jag nu är student så finns inte ekonomin till att resa så mkt så därför vore det underbart att i alla fall få kunna titta på denna poster och drömma sig bort 🙂 Någon gångska jag dit!

    Tack för en superbra blogg!

    /Bella 🙂

  60. Hej, jag väljer helt klart världskartan! Min lilla dotter är född på Madagaskar och vi tittar ofta i kartboken och pratar om när vi blev en familj på andra sidan jorden. Vi pratar om hur man kan vara en familj fast man ser olika ut och en världskarta symboliserar detta på ett fint sätt tycker jag. Vi delar samma värld och alla delar behövs för helheten 🙂

  61. Vilken härlig tävling!
    Jag fastnade direkt för denna poster:
    http://desenio.se/sv/artiklar/ny-is-always-a-good-idea-poster.html
    Jag gillar den för att den representerar det jag känner för staden som aldrig sover; dit vill jag alltid åka och att det är 5 (!) år sedan jag var där är inte ok. Jag längtar dit, till människorna, till pulsen, till atmosfären och till kulturen!

    Jag vill vinna för att jag vill ha nya fina tavlor att hänga upp på mina väggar i huset där jag bor. Hemsidan är full av fina posters vilket gör att jag har svårt att bestämma mig. Men denna samling var ju perfekt; jag älskar allihop och de får gärna bo hos oss!

  62. Min absoluta favoritposter är Forrest Silhouette då den är så fin i sin enkelhet och representerar något som betyder mycket för mig, d.v.s. djur och natur. Den skulle utan tvekan få hänga på min vägg och pryda mitt hem. Det skulle också bli min allra första tavla i min lägenhet som jag bott i pinsamt länge (9 år) i utan att ha hängt upp en endaste tavla. Har sådan fruktansvärd beslutsångest och har under alla dessa åren inte kommit fram till något beslut om vad som ska hänga på mina väggar, men om jag vann alla dessa posters från Desenio så skulle mitt problem vara ur världen =D

  63. Sååå många som gillar dessa fina posters! Eftersom du vill att jag skall välja en ( svårt) då väljer jag Shine bright like a diamond poster, eftersom jag gillar det grafiskt enkla med denna bild och vem blir inte glad för en diamant?!

  64. Min favoritposter är Live your dream. Jag är student och för tillfället himla skoltrött. Detta budskap påminner mig om att jag kommer kunna leva min dröm när jag har pluggat färdigt. Jag måste bara kämpa på! 🙂

  65. Hej!
    Books är min favorit som den boknörd jag är 🙂
    Vill vinna så vi får en massa nytt att sätta upp i hallen. Den är precis ommålad pga handikappanpassning och väggarna är tomma! Vore jättekul med snygga posters som möter en i hallen när man kommer hem.
    Ha en fin vecka!
    Mvh Malin

  66. Det finns så mycket fint att välja mellan. En av mina favoriter är en tavla till köket/matplatsen som heter Vintage cutlery print.
    Jag hoppas jag vinner för våra väggar är så tomma och nakna hemma i huset. Ommålat har vi avklarat men att pynta med fina tavlor och prints tycker jag är svårt, det ska ju kännas rätt och inte bara för sakens skull. Hos Desenio har jag sett så mycket fint som skulle passa på våra nakna väggar.

  67. vilken rolig tävling! Jag har varit inne på deras hemsida varje dag i flera veckor men har inte kunnat bestämma mig för vilken jag ska klicka hem, blev väldigt glad när jag såg tävlingen för då får man ju hur många fina som helst 🙂
    Min favorit är kartan över New York..är en stor dröm att få åka dit och att titta på den varje dag skulle motivera mig att spara för att kunna åka dit!

  68. Hej! Vilken tävling! Jag har inga tavlor i vårt vardagsrum för jag inte känner att jag någon smak, vad är fin? Vad passar hos just oss? Jag föll dock för ”Buffalo horns” som var lagom stil, lagom ”rå” och som kan plocka upp många färger om man vill det. Min mamma har sagt att hon ska måla en tavla till vårt vardagsrum men tills dess är det….tomt! Kram Kicki

  69. Min favorit är Prada-postern! Vi har typ 2 tavlor i hela vårt hem, så det skulle verkligen komma väl till pass att vinna den här fina tävlingen!

    Kram Ida

  70. Hej! Tycker ”Deer prints” är absolut ljuvlig för att den är elegant, feminin och rå på samma gång. Det känns som att bilden talar direkt till dig, en bild med hjärta och själ. Kram Rebecka

  71. De har mycket ljuvligt, Forrest Silhouette är enormt läcker <3
    Härlig tävling, jag får hålla mina tummar 🙂
    Så enormt läckert att bara ha en vägg full, som denna… !
    Ha en fortsatt fin vecka !

  72. World map, BoW, världskarta poster är min favorit. Orsaken till att jag verkligen vill vinna är för att min mamma vill göra en tavelvägg uppför vår trappa. Och till detta behövs många tavlor och posters. Jag är bara femton, men det vore roligt att kunna hjälpa och bidra med detta. Speciellt eftersom hon fyller 50 om två veckor!! Jag har dessutom alltid velat ha en världskarta och detta är en modern, cool variant som skulle passa hemma hos oss.

  73. Åh vilken kul tävling och så mycket fint de hade. Jag är tämligen spretig i vad jag gillar. Det allt från fjärilar, Eiffeltornet och Indianen. Men favoriten är nog ändå Paris/ Eiffeltornsbilden så att jag gång på gång kan drömma mig tillbaka till denna underbara plats.

  74. Hej! Min favorit är The World http://desenio.se/sv/artiklar/varldskarta.html då den påminner om de resor jag fått göra tillsammans med min fina familj. Denna skulle jag vilja ge till mina föräldrar så dom kan se på den och minnas de stunder då vi alla varit samlade vilket blir allt mer sällan nu när både jag och syrran är på väg att flytta ut och ta världen på egen hand:)
    Kram Emelie

  75. The butchers beef cuts är såå underbar! vi ska flytta i juni till drömhuset
    och i detta kök skulle denna trivas, vi håller tummar & tår!

  76. Min favorit är absolut Chanel-postern med citatet ”In order to be irreplaceable one must always be different.” http://desenio.se/sv/artiklar/chanel-poster.html

    För det första så skulle den minimalistiska och enkla designen platsa så himla fint i min alldeles nya lägenhet som fortfarande står med tomma väggar tyvärr.
    Och för det andra så har bilden ett sådant himla fint budskap, ett citat som skulle kunna stärka mig varje gång jag får syn på den vackra kursiva texten. En peppande push varje gång jag vaknar upp och ska ut i världen!

  77. Åh vilken kanonvinst! Jag och dottern flyttade till eget i
    Höstas och det ekar tomt på väggarna. Det hade varit perfekt att få pryda väggarna med snygga posters från Desenio.se. Äntligen få lite hemtrevnad och modernt hemma hade varit underbart 🙂

    Min favorit är denna, den får mig att tänka på allt fint som livet kan ge trots all skit man varit med om. Nu när jag är ensamstående mamma så är dottern mitt liv, tack vare henne lever jag mitt liv med ett leende.
    http://desenio.se/sv/artiklar/holstee-manifesto-affisch.html

    Mvh
    Nathalié
    Yarp.blogg@gmail.com

  78. Hej! Önskar att jag vinner en ”Map of Manhattan”. Den skulle pryda vårt hem och för alltid påminna mig om min 50-års dag på Manhattan för snart tre år sedan

  79. Paris och eifeltornet är min favorit.
    Tavlorna skulle passa så bra på vår övervåning där jag precis idag börjat fixa om.

  80. Vouge poster är super häftig. Skulle passa in i vårt sovrum som är under renovering. Vill skapa lyxig hotellkänsla och den skulle mer än gärna få pryda en vägg.Kram!

  81. Min absoluta favvo är den med Eiffeltornet! ❤️ vi åkte till Paris för första gången i höstas och jag blev tokföräkskad i denna stad! Längtar tills vi kan åka igen! Vi behöver verkligen en massa tavlor till vårt hus, en gammal skola med många stora väggar att fylla..

  82. Världskartan hade passat perfekt till min 8-åriga dotter som just nu är väldigt intresserad av världen och alla länder! Linda

  83. Paris-postern tycker jag är riktigt läcker! Jag och min sambo har precis flyttat in i en 180 kvm villa där de flesta väggar just nu gapar tomma. Vi behöver all hjälp vi kan få!

  84. Vilken härlig tävling! Jag som letat efter snygga posters att hänga på väggen ett tag nu! Jag älskar shine bright like a Diamond tavlan. Jag anser att budskapet med diamanten är att alla har vi våra kanter och hörn men ändå är vi alla vakra individer! Jag vill självklart vinna denna tävling då jag just nu känner att jag behöver lite ljus i livet. Har haft en tuff period och lyckan att vinna skulle vara otrolig! Tack för din mycket inspirerande blogg som förgyller mitt liv!! Tack!!

  85. World map är min favorit. Vi köpte vårt hus med drömmar i våra hjärtan för i min mage växte den vi kallade Räkan men hen fick aldrig flytta in här med oss. Inte heller de andra två pärlorna som blev efter. När livet pausas, oavsett orsak, gör också hemmet och inredningen det. Det är ett uttryck. Det blev inga tavlor i vårt hus. Sedan, i somras, kom Wille och med honom lusten att skapa det som är hans hemma. Min favorit är postern som heter World map jag tänker mig att vi kan se på den tillsammans och fantisera om vår framtid, om resor, minnen, kärlek och liv.

  86. Jag gillar bla Black,poster:)! Men oj vilken maffig tävling:), skulle vara min räddning då mina väggar gapar tomt efter fina posters att rama in:)! Så mycket fint i olika stilar Desenio har, stort plus för det:)! Säger som min lilla kille, hoppas ända till himlen-så långt;)! Kram jecka

  87. Åh, jag älskar tävlingar! Tavlan med buffalohornen skulle gärna få hamna hemma hos mig. Min man jagar och har kommit hem med en del horn (ja inte Buffalo, men dock hjort) som jag tyvärr ratat och absolut inte velat ha på våra väggar. Åh, vad jag ångrar mig, nu skulle jag gärna vilja försöka kompensera min dumhet genom en poster!

  88. En av alla, alla fina är ”Life is beautiful – taupe, posters”
    I det enkla bor det vackra och den här bilden ger mig en känsla av både vänskap, värme och kärlek ♥
    Hej från Loo.

  89. oj va mycket fint det fanns!! Men jag skulle nog ändå vilja ha tiger postern.. Kram Malin

  90. Min absoluta favorit är tavlan över NY http://desenio.se/sv/artiklar/new-york-map-posters.html

    Jag tror vårt hem är i stort behov av lite tavlor på väggarna då min kära pappa 55+ använde orden ”sterilt och kallt” när han var hos oss tidigare i veckan. Gillar inte att erkänna att pappa oftast har en poäng men sina kommentarer men ser jag mig runt från soffan så är väggarna väääl stora och vita…

  91. Tavlan pastell Diamond är sådär märkligt komplett och rätt på alla sätt. I den omöjliga jakten på det där rätta och kompletta huset som vi aldrig lyckas hitta skulle denna muntra upp och få mig att orka leta vidare efter drömmen.

  92. Hej! Mitt sovrum är precis nyrenoverat och är ett oskrivet blad vad det gäller tavlor. Mitt val föll på ”Dreamcather” i svart/grå färgskala för att den är så rogivande och vacker. Tack för all inspo Petra. Kram Pia

  93. Min favorit är klart ”dreamer” dels för att jag själv är en drömmare och dels för att den skulle passa super i mitt nymålade vardagsrum 🙂

  94. Jag gillar Black av Anna Subbotina. Den skulle jag gärna ha på väggen här hemma eftersom den passar till min industristil med cementgolv och spiraltrappa. Tack för en bra och inspirerande blogg:)!

  95. Forrest silhouette är min absoluta favorit…är helt frälst för allt med hjort motiv och denna poster skulle komplettera allt annat jag har här hemma. Har redan en hedersplats färdigt för denna bild 🙂

  96. Jag älskat världskartan i färg (tätt följt av alla olika horndjur! Fingrar och tår i kors – hoppas på tur!

  97. Vilken fin tävling! Och vad svårt att välja bara en….men det får bli Flamingo tavlan. En rosa färgklick, den sticker ut och blir kul till de svartvita tavlor jag redan har med fjärilar, baggar och text. Håller nu båda tummarna på vinst. Tack för en härlig blogg! Kram

  98. Min favorit bland alla fina planscher är Chanel runy paint, skulle sitta som en smäck i vardagsrummet efter renoveringen!
    Håller tummarna !

  99. New York- tavlan tycker jag är jättefin. Min dröm var att fira min 30-årsdag i just denna stad men fick fira hemma då jag precis blivit mamma, men om jag vinner så kan jag ju titta på tavlan och drömma mig bort! 🙂

  100. Oh jag gillar kombinationerna man kan göra hos Desenio, men ska jag välja en så blir det någon texttavla, tex. Holstee manifesto poster. Tack för en mysig blogg. /Jennie

  101. Vilken roligt tävling! favoriten är Paris poster med Eiffeltornet. Den skulle passa fint tillsammans med bilder från Paris. Tack

  102. Jag skulle vilja vinna hela bunten med posters från Desenio!! Har varit inne på hemsidan många gånger, men ALLT är så fint och jag har sådan beslutsångest så att jag inte vet vilka posters jag ska välja. Holstee Manifesto är nog en av favoriterna! Men alltså, att vinna kombon av dessa posters vore ju drömmen:)

  103. Jag har redan trollsländan och jag älskar den tavlan. Jag skulle verkligen bli superglad om jag fick chansen att förgylla min vägg i hallen med kartan över Manhattan, då jag bodde där 90-91. Hoppas att turen är på min sida denna utlottning. Jag håller båda tummarna! Tack på förhand och ha en trevlig kväll.

  104. Åh, så många fina! Men min favorit får bli ”shine bright like a diamond”. Vi har precis flyttat till ett nytt hus med betongväggar överallt. Min sambo är inte helt nöjd med att borra hål i våra nytapetserade väggar… Men om jag vann skulle han inte ha något val:)

  105. Oj så många fina, svårt att bara välja en favorit men ”books” tilltalar mig mycket då jag älskar böcker! Jag skulle bli otroligt glad om jag vann och jag har en hel vägg bakom soffan som crejvar tavlor. Hoppas på tur!

  106. Oh jag gillar kombinationerna man kan göra hos Desenio, men ska jag välja en så blir det någon texttavla, tex. Holstee manifesto poster, eftersom renoveringsetapp två sätter igång närsom skulle det vara superlyxigt att kunna sätta nytt och snyggt på väggarna:). Tack för en mysig blogg. /Jennie

  107. Min kärlek till mat och vin borde synas lite mer i mitt lilla kök när vi samlas med våra vänner och familj kring ett glas rött, en god Bea och perfekt stekt oxfilé.

    Önskar därför ”Beef Cuts”.
    /
    Yvonne

  108. Så mycket fint det fanns….. men måste jag välja en blir det Stockholm city (MHMP design). Varför då? Numera smålänning, men född och uppvuxen i Stockholm. Stockholm har alltid en plats i mitt hjärta och skulle kunna få en jättefin plats i mitt nymålade vardagsrum.
    Håller tummarna. Catarina

  109. Min favorit, alla kategorier är striped. Så lekfullt härligt inspirerande och peppande bild. Det behöver jag nu när våren är så segdragen.

  110. Min favorit är absolut världskartan!
    Inte bara är det en fantastiskt snygg poster, men världskartor berättar och skvallrar om så otroligt mycket intressanta och viktiga aspekter av samhället och livet i stort. Politik, klimat, mat, mode, fattigdom, natur och miljö, sport, jämställdhet, religion och mycket, mycket mer. Skulle vara fantastiskt att den denna snyggingen på väggen vid matbordet så att barnens alla viktiga frågor kunde utvecklas ännu mer genom att snegla på hur vår värld ser ut.

  111. Vi är kartomaner i vår lilla familj!!! Så värlskartan i svart vitt är ju helt klart vår favorit

  112. The world smiles, skulle jag skicka direkt till min dotter som kämpar på univeritetet i norrland om jag vann ! Den skulle pusha henne till att kämpa och att inte glöma att ha kul under studietiden.
    Vem skulle inte bli glad av den printen !

  113. http://desenio.se/sv/artiklar/stockholm-city-prints.html

    Åh vilken härlig tävling, tänk att få vinna en hel bunt med fina prints! Jag har länge suktat efter detta Stockholm-print men inte vetat vart jag ska ha det. Vi skrev i dagarna på kontraktet till vårt första hus så det problemet är nu löst, jag vet precis vart stockholm-tavlan kommer passa! Och vinner jag denna tävling så kommer jag kunna fylla några av väggarna i nya huset utan problem. Till sonens första rum ska definitivt ett turkost alfabets-print inhandlas iallafall!
    Hoppas på tur denna gång!

  114. Min sambos drömresemål är New York! Hon skulle bli otroligt glad om New York postern skulle pryda en av väggarna i vårt nya hus. Postern skulle matcha perfekt i vårt vardagsrum/kök som går i gråvita toner. Tack för all inspiration!

  115. Sen den dagen jag såg Prada Marfa tavlan för första gången i Gossipgirl
    så har jag önskat mig den. Håller tummarna att den nu får flytta hem:)

  116. Hej!

    Är ju så himla nyfiken på vad för färg (namnet, ncs koden) du målade med i sovrummet? Ska nämligen själv måla om sovrummet här hemma nu i veckan 🙂

    Hälsningar Jessica

  117. Buffalo horns poster är min favorit! Den skulle passa perfekt i mitt vardagsrum och skulle jag vinna skulle jag bli överlycklig.

  118. Min favorit är ”Map of Manhattan”. För två år sedan friade min sambo till mig i en bar på 48:e våningen på Manhattan. Vi var där på semester och det kom att bli den mest fantastiska resan vi varit på! Sedan dess har vi köpt ett hus och just nu gör vi om vårt sovrum. Jag har läst din blogg i flera år och får så mycket inspiration från ditt hem! Vi har beställt sänglampor och en tavellist istället för sänggavel. På den vill jag ha en poster med Map of Manhattan för att den platsen är så speciell för oss. Allt gott!

  119. Min favorit är Map of Manhattan. Nyss hemkommen från New York där vi passade på att gifta oss!
    Därför hade postern passat perfekt i vårt nya gemensamma hem!

  120. Finns väldigt många superfina posters jag skulle önska till vårt nya casa . Men Prada tavlan skulle vara toppen till min 14 åriga dotters rum.
    Mvh Petra

  121. JISSES! 😀
    Jag har nog Coco Chanel postern som favorit för att den är enkel och stilren. Jag ska vinna för att har många väggar att pryda som just nu inte ”lever” och jag skulle inte behålla alla själv, utan ge bort några till syster och familj. Så OM jag vinner, så får fler ta del av priset vilket gör många glada 🙂

  122. Min dotter Ebba fyller 18 år den 12 mars och jag skulle så gärna vilja överraska henne med ”& poster”. Den skulle passa perfekt till hennes nyrenoverade rum!

  123. Black feather, för fjädern symboliserar styrka visdom och frihet. älskar fjädrar och den skulle passa perfekt hemma hos mig

  124. Den här tävlingen kan ju inte komma lägligare!! Mannen och jag satt och tittade på posters på Desenios hemsida igår och funderade på vilka vi skulle beställa till vår blivande tavelvägg. En som var given var världskartan ”the world”. Precis vad vi söker 🙂 Jag är inte den som tävlar på bloggar eller instagram, men nån gång måste ju vara den första. Eller hur 🙂 En chans på några hundra är ju bättre odds än noll, så heja mig nu. Haha!

  125. Hur ska man bara kunna välja en som favorit???älskar världskartan, diamantformen, renen, trollslända, de stora bokstäverna, de enkla orden, kartan över new Yor…
    Nästan alla- MEN måste jag välja en så får det bli would map, Bow.
    Nu hoppashoppashoppas jag på tur, då jag verkligen hade önskat en grymt snygg tavelvägg här hemma…..!

  126. Min favoritposter måste nog bli Black – poster. Alltså den är så läcker med den riktigt svarta munnen mitt i.
    Vi har fullständig torka på våra väggar och skulle behöva någonting snyggt som livar upp. Och vad passar bättre då än en tavla från Desenio : )
    Kram Malin

  127. Hej!
    Jag väljer Map of Manhattan. Min dotters dröm
    är att få till Manhattan. Hon älskar inredning och
    Vill helst jobba inom det i framtiden. Om jag har
    Turen att vinna denna poster har min dotter nåt
    att se fram emot när hon ser den varje dag.

    Mvh Julianna Fredriksson
    julianna@bredband2.com

  128. Jaaaa! Älskar tävlingar men vinner sällan fast det gör inget… bara lite 😉
    Min absoluta favorit (och jag ahrmååånga) är postern med citatet ”In order to be irreplaceable one must always be different” av Coco Chanel. Jag är ingen Chanel tjej, inte petite, ej heller klassisk men älskar hennes fashion, uttryck och klass. Vad jag inte kan bära kan jag alltid ha på väggen 😀
    //Isabell

  129. Min favorit är postern ”Ta en kaka för sjutton” En poster som får mig att tänka på hur underbart livet är med det där lilla extra. Jag har precis köpt min första lägenhet, den är helt tom och vit. Inget skulle passa bättre på väggarna är en snygg tavelväg.

    Tack för en inspirerande blogg för en som även är 20 år yngre än dig.

  130. My favourite is: Hepburn Kitty.
    Why?
    Because it describes in a perfect way a cat diva I have at home :-)) I would hang it above diva’s bed. Tiger poster is also beautiful too. Then botanical prints are also great!
    My cats eat all the plants at home, I could use some poster plant.

  131. Dreamer prints är min absoluta favorit,bland många!!Har kikat och funderat länge på när den ska få flytta hem till mig.Har precis fyllt 40 och det skulle vara fantastiskt kul att få den i present!kram Anna-karin

  132. ”La vie est Belle” för så är det verkligen!
    Den skulle jag gärna hänga i vårt nya sovrum
    Som en liten påminnelse varje ny dag.
    Tack för all inspiration! Kram Mia Skövde

  133. Hej! Jag är väldigt förtjust i ”Fern”, postern med ormbunken i svartvitt. Kommer att tänka på när jag som barn vadade genom höga ormbunkar på mitt sommarställe.
    Jag skulle så gärna vilja vinna då mina väggar är väldigt kala för tillfället. De längtar efter sällskap:)
    Kram, Anna

  134. Vilket fantastiskt pris, var faktiskt in och klickade mig runt i deras butik igår. Min stora favorit just nu är världskartan som är med i priset. Jag anser att jag ska vinna för jag har precis kommit i mål på min viktresa och den här vinsten skulle bli en form av belöning, en klapp på axeln att jag klarade av det 🙂 du får ha en fin dag

  135. det gillar jag mest : holstee-manifesto-affisch…..tycker affischen ger en påminnelse om syftet med livet och att man inte ska göra allt i vardagen utan tänka till och göra det som känns bra i själen.

  136. ”Chanel, posters Poster med Chanel citat”. Har länge försökt hitta något att hänga på väggen i vårt sovrum och denna tavelvägg som man kan vinna vore perfekt.
    Tack för en otroligt inspirerande blog. Du förgyller verkligen vardagen för manga. Kram Camilla

  137. Map of Manattan är en poster jag letat efter och verkligen önskar hänga på vår vägg. Tänk om jag äntligen får göra det .. 🙂

  138. Hej! Min favorittavla just nu är ”Bright side”. Men jag är även döförtjust i världskarte-tavlan! Jag och min pojkvän har flyttat in i en stor trea, där av många kala väggar! Har beställt posters av desenio innan och de är så magiskt snygga! Hade jag vunnit dessa posters hade mitt hem blivit mycket trevligare, och jag vet redan nu vart jag skulle placerat alla tavlor. Har en heeelt kal vägg i vardagsrummet efter lite omöblering där karttavlan hade passat så grymt bra! Nu håller jag tummarna stenhårt 🙂 tack och kram!

  139. Jag & min man överraskar vår lilla tweenie son (10år) med ett nytt lite större pojkrum & New York tavlan är hans favorit. Tavlor är den sista touchen så det hade varit toppen att som pricken över idet vinna lite fint till hans vägga. Håller verkligen tummarna nu!!
    Tack för en souper blogg.

  140. Underbar tävling! Jag hade valt New York poster, svart.
    Efter tre år i vårt hus har jag än så länge bara EN snygg tavla på min blivande
    tavelvägg så en vinst från Desenio kunde inte passa bättre

  141. Jag drömmer om en resa till Paris så om jag blir den lyckliga vinnaren så väljer jag affischen ”Paris” Merci!

  142. Åh vad rolig tävling. Min 10-åriga tjej håller just nu på att inreda sitt eget rum. Det blir glitter och glamour, a la Hollywood tema. Närmast passande av posterna på bilden är världskartan. Men får man välja fritt skulle jag välja Black poster, porträtt kvinna med svarta läppar, underbar i en tjejs tonårsrum!

  143. Hei! For en fantastisk konkurranse! Fryktelig vanskelig å velge, men jeg hadde nok valgt ”Worry less, smile more”. Det er mitt mantra, selv om det ikke alltid er så lett….
    Elsker bloggen din, den er virkelig feel good i hverdagen. 🙂 Stor klem og ha en fin dag! Ellabella

  144. Spännande med tävling! Och vinner jag så ska jag hänga på våra väggar som efter flera års renovering och ombyggnad gapar tomt. Skulle vara kul med någonting nytt och fräscht! Och ”& poster” skulle passa perfekt! Har länge letat och ser så många som skulle passa fint.

  145. Varit in och kikat flera gånger på Desenios sida och det finns så många fina!
    Men jag väljer Black Poster med Anna Subbotina!

    Ha det fint, PIllan

  146. Min favoritposter är ”Black Fether Poster” och jag skulle vilja vinna för att vi behöver får upp lite tavlor på väggarna och få det mer ombonat.

  147. Älskar desinformation posters! Har precis flyttat till ett radhus och min favorit och som verkligen skulle passa bra i hemmet är postern, Black feather! I nya hemmet har jag tänkt väldigt länge på att jag ska skapa en tavelvägg, att vinna detta skulle verkligen vara en bra start på väggen. Alla posters är ursnygga!

  148. Efter en underbar förlovning i Paris för 8 år sedan vore tavlan PARIS ett fint minne att ha i sovrummet. Hoppas, hoppas och håller alla tummar. 🙂

  149. Jag har en stor tom vägg, som jag inte hittat någon fin tavla till. Denna hemsida var helt ny för mig, så jag vill börja med att tacka för att jag fick upp ögonen för den! Tack!
    Om jag skulle ha förmånen att vinna så ser jag gärna att http://desenio.se/sv/artiklar/svartvit-poster-forest-silhouette.html
    hamnar på min vägg, tillsammans med några fler motiv från samma hemsida. Det fanns såå mycket fint att välja på! Hoppas på tur!

  150. Det fanns ju så många fina, så välja en favorit va inte lätt. Om några veckor flyttar vi in i ett nyss hus vi renoverat i Småstaden så det är många vägar att pryda. En av de jag gillade bäst var Vintage octopus.

  151. Jag drömmer om att få åka till Paris, att få uppleva en god spis.
    Jag drömmer om att få upplev Frankrike både mat, vin och godsaker. Men så länge får jag nöja mig med råa grönsaker.
    kanske kan detta bli verklighet men en tavla på paristornet ser jag som en möjlighet.

  152. Hej
    Åhh vilken kul tävling, har precis upptäckt desenio klickade runt på deras hemsida i helgen men kunde inte få ihop motiv som passade ihop tyckte jag. Perfekt när någon hjälper mig med det…..vore superkul å vinna alla dessa häfiga posters å pryda väggen i tv-rummet.
    Håller tummarna….hårt. Världkartan är en favvo..

  153. Jag skulle vilja ha black, så snygg! Sitter hemma och väntar på att vår första bebis ska titta ut, är beräknad tills idag så nu håller jag tummarna på att bebisen vill komma ut snart:-)

  154. Aaaaa så svårt att välja. Många är helt fantastiska 🙂 Min sjuka 10 åring fick välja och hon valde Pastell Diamond till sitt nya rum.

  155. Hej! Oj mycket fina posters det fanns! Min favorit plockade jag ut ganska snabbt….Paris denna underbara stad och dit vi reste på vår bröllopsresa! Skulle vara så underbart att överraska min man med en tavla som ett minne. Tack för en inspirerande och fin blogg.

  156. http://desenio.se/sv/artiklar/svartvit-varldskarta.html

    Världskartan min favorit och varför ska jag vinna? Jo för jag precis flyttat hem till min pojkvän som bort i ett stort hus som är väldigt ”ungkarligt” fortfarande så det finns en heeel del rumma att fylla som fortfarande står tomma. Och han har gett mig fria händer att göra vad jag vill där hemma, men med tanke på den lilla plånboken jag har så är det svårt att få till det snyggt utan att det kostar en förmögenhet för lilla mig. Dessa tavlor skulle passa utmärkt i huset!
    Fantastisk blogg har du förövrigt 🙂

  157. Jag väljer Holstee med texten som börjar med ”This is your Life” till min son som fyller 15 år. Så fina visdomsord, kärlek och välvilja i dessa meningar och som innehåller allt jag skulle vilja förmedla till min son. Nu sköter postern det och dessutom är den hur cool som helst, mycket coolare och mer värd att lyssna på än mamma (kanske:=) ).

  158. Åh va jag tycker Forrest Silouette är vacker……. Bor Nära naturen och skulle få ännu mer känsla av att ”ute” har flyttat in i vårt hus 🙂

  159. Map of Manhattan är min absoluta favorit & skulle passa såå bra här hemma på väggen, som i övrigt är alldeles för kal 🙂 !!

  160. Min favorit är Holstee manifest. Vi håller på att renovera vårt hus så vi behöver verkligen lite nytt på väggarna!

  161. Voila, självklart Parismotiv. Som en påminnelse om en svunnen tid då jag och mannen firade vår förlovning. 15 år och tre barn senare behöver man ibland minnas fina händelser som man delar!

  162. Jag älskar denna poster, Map of Manhattan.
    Min man friade till mig i New York, den vackraste och underbaraste staden jag vet.
    Nu har vi köpt ett hus gemensamt och fått vårt första barn. Vi har renoverat huset och äger inte en enda tavla. Vita och tomma väggar som gör att det ekar i huset. Skulle bli så himla glad för denna fantastiska vinst!

  163. Flyttat till ett 60-talshus i original
    Fina tavlor på väggen är svåra val
    Skralt i kassan och mycket att renovera
    Det kan få både ekonomin och kärleken att haverera
    Men nu med tre våningar och trapphus som är flera meter
    Behöver väggar fyllas med vacker konst och tapeter
    Forrest silhouette, Poster med hjort är för mig en favorit
    Jag hoppas att jag vinner så den kan flytta hit!

  164. Jag kände att jag bara måste ha Swan Chair! Så mycket fina prints:) Vi målade om sovrum och vardagsrum för över ett år sedan och har fortfarande inte fått till den DÄR tavelväggen så därför vill jag så gärna vinna detta fantastiska pris!!!

  165. ”Follow your heart” Att våga följa sitt hjärta och det man tror på och inte alltid lyssna och titta på hur andra tycker och gör! Följ ditt hjärta, ett ledord för hela livet!

  166. Jag skulle välja Tiger postern, tycker den är super snygg! Jag skulle vilja fräscha upp mitt hem lite och vad passar inte bättre då än nya tavlor 🙂

  167. Skulle jag vinna så önskar jag vinna Plum de canard, poster för att den är så otroligt vacker och med sina mjuka naturfärger skulle passa så perfekt in i mitt vardagsrum!!
    Kram
    Sanna

  168. Min favorit bland så många fina posters, är citatet: ”I only drink champagne on two occasions, when I´m in love and when I´m not – Coco Chanel”.

  169. Min absolute favoritposter är världskartan. Har länge sökt efter en vacker världskarta men inte hittat någon hittills men denna skulle få en hedersplats på väggen!

  170. Oj, så många fina att välja bland! Men jag stannar nog för Uomo vitruviano. Den får mig att tänka på da Vincis storhet och mångsidighet. Dessutom skulle den sitta perfekt på nya den tavelväggen i vardagsrummet.

  171. Min favorit är World Map, helt enkelt för att jag tycker världskartan ger en mäktig känsla på något sätt, som att allt är inom räckhåll.
    Jag har precis flyttat till Västerås (anledningen till att jag nu börjat följa din blogg) efter 3,5 år som student. CSN är inte generöst så i min nya lägenhet ekar väggarna tomma. Skulle vara så kul att få pryda väggarna med dessa tavlor i mitt första riktiga hem efter åren i studentrum.
    Tack för en inspirerande blogg!

  172. OMG- tack för att du visade mig denna fantastiska sida! Wow vad mycket snyggt och älskar det stilrena!
    Jag skulle formligen ÄLSKA den tavlan på Eifeltornet – då vi alltid har vart en resande familj och vi har varit på en massa platser- dock så har det hänt en del tråkigheter och vi har inte haft möjligheten att resa på ett tag och vår nästa drömresa går till Paris är det tänkt. Så den skulle fungera som inspiration medan de andra skulle vara en påminnelse och en tid för reglektion lver alla fantastiska ställen vi har varit på!

  173. Dotterns nya rum skulle bli super med ett par posters i grårosa nyanser och det finns det flera fina av, t.ex. Bubbles att kombinera med ett par stycken till.

  174. Jag önskar vinna den otrolig vackra ”white horse” till min underbara dotter. Idag har vi tyvärr inte råd att köpa så mycket vacker konst att ha på väggarna men med den tavlan skulle det inte behövas något mer på den väggen!!

  175. Världskartan är min favorit!
    Har länge försökt klura ut vad man ska göra för en tavelvägg och vilka posters som ska användas! Här ovan finns ju svaret

  176. Jeg synes det hadde vært topp å vinne Chanel Mademoiselle, rosa flakong plakat til min mamma, som nå er enke og skal starte et nytt liv alene i ny leilighet! Hun er ei fresh ungdommelig dame som liker å være fin, og coco Chanel har alltid vært en inspirasjon, så denne tror jeg blir fin i hennes lille walk in closet i den nye leiligheten, som hun både gleder og gruer seg til å flytte inn i, da hun har bodd i samme hus i nesten 40 år!

  177. Hej! Vilken rolig tävling 🙂 Jag älskar posters och olika print.

    Mitt val faller helt klart på New York ”map of manhattan”. Jag och min sambo var i New York i april förra året och jag förälskade mig i staden och skulle gärna ha Manhattan att pryda en vägg i vårt nya hus 🙂
    KRAM! /Johanna

  178. Fick igår hem tbå posters från desenio, så nöjd. Väljer lipstick om jag skulle vinna, passar bra ihop med de jag köpt redan.

  179. Hej!
    Om jag vann skulle jag välja World map.
    Jag har letat efter en sådan poster väldigt länge, men inte hittat någon fin.
    Av en slump kom jag in på din blogg som jag vet att min mamma läser och såg att du hade en tävling om att vinna posters, så nu hoppas jag verkligen på tur för vill så gärna hänga upp den i mitt rum. Den skulle passa perfekt där inne, för jag har massa olika saker från runt om i världen.
    Kram från en nyss fyllda 16 år tjej :))

  180. Hej!
    Min favorit är ”NY is always a good idea, poster”. Efter att ha bott i NY i drygt fyra år och saknar delar av mitt liv där så inser jag, efter att ha bott i Stockholm nu i fyra år, att NY är alltid en bra idé att åka tillbaka till MEN oj vad Sverige och Stockholm har mycket underbart att erbjuda. Men med påminnelsen att ”NY is always a good idea, poster” hängandes på väggen hemma så känns inte glappet så stort… 🙂 Tack för en fantastisk blogg 🙂 //Anna

  181. Åh! Det här var precis vad jag och sambon gnabbades om idag – han ville ha en stor tavla, och jag en hel tavelvägg 😉 Om jag vann skulle jag välja ”Elephant five” att komplettera tavelväggen med och istället ha i allrummet på vår nya övervåning, sambon är förtjust i elefanter och i siffran fem, så det vore en perfekt kombo 😀

  182. Oj det va många att välja mellan – tog ett tag…..men favvon e absolut Family, poster

    Kram
    Mrs.L

  183. Hade blivit superglad om jag vann Pineapple Copper. Den hade passat perfekt ovanför mitt skrivbord och inspirerat mig att plugga ännu mer!!

  184. Gillar världskartan skarpt, men det finns massor med snygga posters på deras sida! Skulle bli jätteglad om jag vann dessa alla! Kram

  185. Hej! Jag har beställt posters från desenio en gång och deras kundservice är toppen!

    Jag gillar http://desenio.se/sv/artiklar/paris-poster.html , älskar allt som har med Paris att göra, det är ett drömresemål jag hoppas få förverkliga någon gång i livet.

    Jag hoppas på att vinna och varför jag borde det är för att jag behöver en massa tavlor till vår lägenhet som har extremt fula väggar och behöver prydas av snygga posters!
    Välj nu mig som en av vinnarna, det skulle kännas som en Lottovinst, jag som aldrig vinner något. 🙂

    Kram!

  186. Hej åh alla är helt underbara, skulle önska mig Prada eller Eiffel tornet om jag vann, skulle passa så fint hemma.

  187. Åh kul tävling!!
    Jag hade valt postern på Eiffeltornet, http://desenio.se/sv/artiklar/paris-poster.html.
    Min kära mor fyller 60 år i maj och då åker jag, syrran och mamma till Paris! Det är något vi längtat efter länge och äntligen blir det av!
    Vinner jag kommer jag köpa två likadana posters till och ge dem till mamma och min syster.

  188. Vilka härliga posters! Den finaste var nog Bubbles! Härlig akvarellkänsla och ljuva färger, perfekt till sovrummet.

  189. Finns så många fina. Men den där dala häst postern skulle vara sjukt fin i vårt lilla trähus I de franska alperna. Bor i frankrike sedan sex år men släkten kommer ursprungligen från dalarna så hade varit kul att ha lite svenska tavlor på väggarna. Man får ju se till att dottern vet var hon har sina rötter liksom 🙂

  190. Horns – svart – 30×40 är snygg! Skulle vart roligt att vinna denna. Skulle vilja ge den till min dotter som skall som skall sätta sin egen prägel på sitt boende efter en separation. Hoppas!!!

  191. Älskar world map! Hela uppsättningen egentligen skulle passa sååå gint bakom min ångestframkallande dyra soffa som tömt inredningskontot 🙂

  192. World Map är så fin! Ska måla om och fixa vårt kontor, där skulle den sitta som en smäck!

  193. Postern med de gamla böckerna är superfin och skulle passa kanon på vårt kontor. Varför ska då jag vinna, jo jag har länge varit ute efter något att hänga på väggen i vår ”korridor” som leder till sovrummen och de här tavlorna skulle passa perfekt, alltså verkligen perfekt =) Nu gäller det att hålla tummarna bara. Stor kram, Mia

  194. Hej!

    Det finns många fina posters och varenda en i vinnarsetet skulle funka fint här hemma, men favoriten är av någon anledningen en liten vit origamielefant. Ögonen fastnade på den…

    Vi är i avslutningsfasen (nåja) på en lång ut- och ombyggnad av vårt hus och har nu fler väggar att hänga tavlor på än tidigare. Dessutom har färgskalan (och vi) förändrats, så flera av våra gamla tavlor känns just bara gamla. En ny enhetlig uppsättning väggkonst vore därför toppen! hälsar /Jennie

  195. World map är min favorit. Tanken är att mellankillen ska få ha den i sitt rum. Han undrar ofta var saker som var kängrurna bor eller var minionerna från filmen dumma mig kommer ifrån.

  196. ”Pink Chanel, affisch” hadde vært perfekt til soverommet som straks er ferdig. Det kan like gjerne bli meg som vinner, som noen andre, madde vært kul som nordmann å vinne på en svensk blogg 🙂 Tvi tvi til meg! S

  197. Tjoho! Åå vilken rolig tävling:) har för ett tag sen kommit på att jag ska fylla en hel vägg hemma med posters men jösses finns ju alldeles för många fina så detta skulle vara utmärkt och få så man slipper välja bland alla:) hittat en favorit och de är den coola tavlan med mycke färg (eftersom ja inte har en enda färg tavla hemma så ska denna få hamna på nån av mina väggar) de är så klart Tribeca 57, poster! Håller mina tummar och tår:)

  198. Så många snygga poters det finns <3
    En favorit är denna:
    http://desenio.se/sv/artiklar/grafisk-siffertavla-5.html
    det är en enkel stilren poster, en siffra och den siffran är magisk för mig:
    jag har 5 fantastiska underbara barn <3
    5 är stenarna i min vigselring <3
    5 är mitt lyckotal <3
    Jag skulle bli överlycklig över denna fina vinst,då tavlor är något som saknas i mitt hem tyvärr!
    Önskar dig en fin dag! Ska snart hem och sova då jag jobbat natt!
    Kram <3

  199. Jag skulle vilja vinna New York kartan.
    Har fått en resa dit i 40-års present därför skulle
    Det vara kul att ha en karta därifrån på väggen
    Som man kan kika på och drömma sej tbx!

  200. Hej, Desenio har ju hur många fina prints/posters som helst. Jag har länge tittat på två favoriter som jag vill ha på väggen tillsammans; Feather 3, prints, Feather 1 prints. Såå fina!
    Tack!
    //Linda (ps. vilken härlig blogg att följa varje dag)

  201. Åh så mycket fint! En bild på en Världskarta hade prytt min dotters vägg, hon har flyttat hemifrån och har ganska tomt på väggarna 🙂

  202. Åh vilken bra tävling!!
    Jag skulle vilja vinna Buffalo horns, poster och ge den till min man.
    Det är alltid så svårt med presenter till män och perfekt när det passar in i inredningen hemma ;)/ Kram

  203. Hej! Vilken kul tävling!
    Min favvis är ”& poster”, tycker den är så snygg och enkel. Jobbar just nu med att få ihop en tavel-vägg med massa olika snygga prins, och denna skulle passa perfekt!
    Ha det fint! Felicia

  204. New York map of manhattan & shine bright like diamond leder min favvolista men många fler har fångat hjärtat och argumenterar nu med plånboken…
    Att få vinna skulle göra det så mycket enklare att övertyga mannen och plånboken att vi bara ”must have” övriga posters/väggprydnader för att göra inredningen komplett! 🙂
    Så nu håller jag alla tummar o tår… *villsågärna

  205. Så underbara posters. Min favorit är World mapp hade blivit så snygg på min 6 årings rum! Han älskar svart och kartor…

  206. Vilket sammanträffande
    min man har precis tittat
    på & poster på insta. Och
    Vill så gärna ha den. Han
    Fyller 60 år om tre v
    Vilken överraskning det
    skulle bli ❤️

  207. Zebra posters och Paris postern är mina absoluta favoriter.
    Jag vill vinna för att mitt hem verkligen behöver lite förnyelser i form av tavlor.
    Just nu känns mina tavlor urtrista och ”gamla”. Tyvärr så håller inte min man med om att vi behöver lägga pengar på nya tavlor”sånt tjafs ” Men vinner jag så har jag en god ursäkt till att slänga ut de gamla och in med nytt och fräscht;)

  208. Här är min favorit: http://desenio.se/sv/artiklar/holstee-manifesto-affisch.html

    Snart är det äntligen dags för flytt
    Till vårt alldeles egna villaparadis

    Det skulle då vara skoj med lite nytt
    Därför jag önskar få vinna detta pris

    I nya huset finns mången vägg att fylla
    Med läckra prints och posters i olika format

    Dessa skulle helt klart tillvaron förgylla
    För hos Desenio blir tavelväggen ultimat

  209. Här är min favorit: http://desenio.se/sv/artiklar/stockholm-poster.html

    För två veckor sedan tog min pojkvän och jag vårt pick och pack från norrländska Gävle till Stockholm och flyttade in i vår alldeles egna lägenhet. Första flytten hemifrån för min del och det känns helt fantastiskt. Jag har fått inreda och pyssla i lägenheten precis som jag vill och nu har alla bitar fallit på plats. Förutom på de vita väggarna som ekar tomt. Så Desenios fina posters skulle sätta pricken över i:t på vår fina lilla lägenhet <3

  210. Jag skulle önska mig Buffalo horns poster i 25-årspresent!
    I slutet av april styr vi mot Örtagården och lämnar våra 38 kvm mot ett fantastiskt hus.
    Gissa om vi behöver fylla upp väggarna och dessa tavlor från Desenios skulle göra sig perfekta på våra väggar tillsammans med all den inspiration jag får av din blogg!

  211. Beef cuts är min favorit, och skulle passa utmärkt stående på min kökshylla. Jag och min lilla familj har precis flyttat ttill Malmö då min man pluggar här. Jag är mammaledig och det är tufft att börja från scratch i ny stad, men att vinna dessa posters skulle definitivt pigga upp tillvaron. Att trivas i sitt hem är iallafall en bra början på denna resa. Tack för en underbarbar blogg fylld av inspiration!

  212. Världskartan! Min man som aldrig intresserar sig för vår inredning i övrigt har nu fått för sig att vi ska ha en världskarta på väggen. Det fanns inte riktigt i min (kart)värld att vi skulle ha det, men när jag nu ser denna fina planch och hur fint det kan bli så håller jag med honom! Jag skulle vilja vinna den för att överraska honom eftersom jag så totalt dissat hans idé från början.
    Ha en fin dag! / Åsa

  213. Wow, vilken tävling och wow vad många tävlande! Skulle älska samtliga men favoriten är new York postern då new York är min mans och mitt dröm resemål! Håller alla tummar och tår!

  214. Lite fantasilöst kan tyckas men ”Shine bright like a diamond” är faktiskt allra, allra finast! Skulle säkerligen göra sig ovanför vår nya väggfasta skänk med dörrar från Superfront.

  215. Ifall jag vinner skulle jag vilja ha bilden med ormbunken eller på trollsländan. Skulle passa med de tre affischerna med fiskar som finns på desenios hemsida som jag ska ge min pojkvän på fredag på våran 3-årsdag!

  216. Jag vill möta våren i Paris, eller möta våren i mitt sovrum. Jag älskar Paris postern❤️

  217. ”Shine bright like a diamond” har tittat på den tidigare och är verkligen en jag skulle vilja ha i mitt hem. Jag blev för några år sedan allvarligt sjuk, och jag lever idag med sviter efter allt detta som har hänt. Jag kämpar nu med att komma tillbaka till att bli den jag var innan så gott det går. I allt det tråkiga får jag ändå försöka vara positiv, och kämpa mig framåt. Jag har alltid varit en glad och sprallig tjej, men glimten i ögat. Med denna tavlan, kan jag känna mig mer motiverad att kämpa framåt till att bli en ”skinande diamant igen”. Kan låta klyschigt, men så känner jag.

  218. Jag önskar mig världskartan. Älskar att resa så hade gärna haft den och sen gjort små markeringar där vi har varit.

  219. Min fru Anna sa något i förbifarten häromdagen om en tävling på en blogg från ”den där sidan vi kollat in posters på”. Att den hette Desenio kommer ju inte jag ihåg. Det hade nog kortat ner lettiden avsevärt om jag lagt det på minnet, haha. Så nu när frun slumrar i soffan passar jag på att kika igenom alla bloggar hon läser för att hitta den här tävlingen – så här är jag nu alltså. Efter en stunds letande… Vet att hon gillade ett C i marmor och jag såg en världskarta som var riktigt schysst. Ja, det var väl det. Hoppas jag kan vinna detta till frugan. Vad chockad hon kommer bli när hon får reda på att jag gjort det här 🙂

  220. Oj nu har jag tittat en timme och väldigt svärt att bestämma mig vilken som är snyggast, men det får bli postern med Eiffeltornet på, har alltid drömt om att få åka dit men har aldrig riktigt haft möjlighet till det. Kram Lotta

  221. Oh vilken härlig tävling! 🙂 Vi har precis köpt nytt hus och ska börja renovera i april…Vilken lycka det vore att vinna så att stylingen kan gå lite lättare med dessa snygga pics!! Jag tycker Feather, print är såååå fin. Feminin, enkel men tydlig. Kramiz Anna

  222. Blicken föll direkt på ”dreamer”. Symboliserar vart jag är i mina inredningstankar. Härligt att be låta sig få drömma bort ibland och när drömmen sen går i uppfyllelse. Köpte idag en lampa som jag länge gått och dagdrömt om. Den här tavlan skulle påminna mig om att fortsätta drömma för att skapa mitt drömhem.

  223. Det fanns verkligen en uppsjö av fantastiska prints men jag dras tillbaka till världskartan i svartvitt. Har byggt ut vårt hus och kommer förhoppningsvis kunna inviga en ny våning inom kort där det skulle passa bra med massa nya tavlor. Tack för en superinspirerande blogg! Kram

  224. Min favorit är helt klart den svartvita världskartan. Jag älskar att resa, men som fattig student är inte det direkt prio ett och jag önskar åtminstone att jag hade en läcker världskarta hängande ovanför sängen i mitt studentkryping att drömma mig bort till….

  225. Önskar vinna kartan över Stockholm! Gillar kartor! Den skulle passa fint hemma hos oss. Våra väggar är fortfarande rätt tomma och behöver fyllas med fina tavlor! <3

  226. Life pink poster gillar jag, och nästan alla med texter, och den med en hjort, och…..hmm, kanske tur att det är ett helt paket med tavlor tävlingen handlar om….

  227. Åhh .. Jag kikade in idag då jag inte varit inne på din blogg på några veckor … Det blir liksom att bläddra igenom ett helt magasin:) Såg tävlingen och hoppas det inte är försent! Min favvo är helt klart världskartan… Har varit på jakt efter tapet, tavlor , plansch men inte funnit det jag vill ha .. Förräns nu!! Jag vill gärna vinna då det skulle passa perfekt i vårt lilla Tv rum på ovanvåningen som ju st nu är väldigt vitt och tråkigt och så varit i 2 år sedan vi flyttade in;)
    trevlig helg! Kram sofia

  228. Åhh det var utrolig mange fine postere. Jeg kunne så gjerne tenke meg posteren med Eiffeltornet. For en fantastisk poster, og jeg tenker tilbake på gode minner fra reisen dit når jeg ser plakaten! Jeg fortjener å vinne fordi jeg har klart å holde mitt treningsprogram til 1/2 maraton halvveis nå! Over all forventning, jeg som alltid har nedprioritert trening.

  229. Min favorit är & tecknet! Vardagen är full med alldeles för många MEN som jag tycker vi kan byta ut till OCH! Jag önskar vinna tavlorna till min syster som bla använder alldeles för många MEN i sitt liv som kan bytas till &! Det gör att det är tomma väggar hos henne för varje gång hon ska köpa någon tavla säger hon: MEN jag kan hitta en finare! Nej hon behöver byta ut MEN till – & jag köper den & den & den! Denna & tavla skulle påminna henne varje dag! Skulle jag vinna dessa till henne hoppas jag att hon säjer att jag får kartan & hjorten &&&…. Kram Cilla

  230. Hej!

    Det var så mycket fint poster. Men Paris är min favorit.
    Jag vill gärna vinna den.

    – Riikka

  231. Min favoritposter är helt klart den svart-vita världskartan! Om jag skulle få välja skulle jag utan tvekan täcka mina vita tomma väggar i lägenheten med alla desenios olika posters, men som student måste man prioritera annat och den möjligheten finns tyvärr inte. Om jag skulle vinna skulle min miljö hemma bli enkel, snygg och behaglig, vilket leder till mycket positivt! 🙂

  232. Paris poster är min favorit. Fullkomligt bara äälskar denna magiska, romantiska stad! Att få ha en snygg poster hemma som påminner om härliga minnen och som gör att man drömmer sig tillbaka, står högt på önskelistan 🙂

  233. Men jösses vad svårt att bara välja en favorit!! Om jag måste välja bara en skulle jag välja ;black feather, Med tanke på att de bara blir finare ju fler man har tillsammans och de är ju så lätt att mixa och matcha alla fina motiv, och har en hel tom vägg som bara väntar på att få bli vacker och med chansen att få vinna flera samtidigt vore ju verkligen helt fantastiskt kul att vinna, allra helst med tanke på all otur vi haft i familjen på slutet…

  234. Bubbles posters.. It’s perfect for my daughters room and now I need it, because there isn’t anything on wall. 🙂 (i’m sorry, my swedish and English is bad.. But hope you understand.. 🙂

  235. Paris postern var helt fab så den skulle gärna få hänga på min vägg.

  236. Hinner jag..
    Om jag måste välja ngn så skulle det vara siffran 5 min lyckosiffra <3 ( 5 stenar i min vigselring,5 fantastiska underbara barn) svårt att välja då SÅ många fina posters!
    Önskar dig en fin dag ..SÅ söt liten lurvig sak ni har <3

  237. Min absoluta favorit är map of Manhattan poster!!
    Jag har länge velat ha en sådan tavla, även när jag på julen mina pepparkakor ska kavla
    de är så stilrena och fina och jag hoppas verkligen att de blir mina.
    Jag som har ett rum så vitt och tråkigt, skulle behöva pimpa till det, dock kommer det att bli bråkigt
    Två systrar jag har som kommer att bli avundsjuka men jag får väl ta deras sysslor och diska och duka.
    Dom skulle passa så bra i mitt rum, mycket bättre än en 50 tum.
    Om jag skulle vinna skulle jag bli glad och fira massor med glass och choklad.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg