HELLO AUGUSTI

.

.

.

01082016-IMG_9514
.

.

Lite pics från Mojes bebberum jag fotade nyss! Det är så mysigt där inne på något sätt, ett lugn och en så skön känsla. Dock så sover inte lilla skatten i sin riktiga säng än utan han susar fortfarande i den lilla Stokkesängen inne hos oss:)

.

.

.

.

.

Todeloooo snäckor!

.

.

.

.

För och främst så t.a.c.k söta för era snälla fina kommentarer i gårdagens inlägg! Kul att det blev uppskattat att jag skrev om min ”syn” på mammarollen nu:)

.

Här hos oss i Småstaden så har vi haft en riktigt fixardag ute idag. Det har skrapats och målats utetrapp och så har jag fixat och grävt och rensat massa i trädgården i blåsten så nu är jag alldeles mör i kroppen! Vill bara softa och jag tror minsann det får bli Pizzahut till middag. Enkelt och galet gott ibland faktiskt (brukar ta den som heter Tropical Chicken med extra ost i kanterna, mums)

.

.

.

.

.31072016-IMG_9488-4

.

..

Hittade en så söt litet lamm nere på stan till honom igår! Från söta märket blabla och jag fann den på Newport.

.

.

.

01082016-IMG_9515-2
.
.31072016-IMG_9499-2

.
.

Tänk vad lite panel kan göra för ett rum ändå, barnrummet hade inte alls varit lika fint utan tycker jag (panelen har en snickare byggt på plats). Tapeten har jag fått så mycket frågor om och det är alltså en Fornasettimolntapet från Cole & Son och mattan som många också undrar över hittade jag på Carpetvista.se.

.

.

.

,

Tänk att det är augusti nu btw! Och i år känns det faktiskt helt okej!!! Brukar ha lite svårt för just månaden augusti då det känns som att det mesta liksom är på upphällningen eftersom mycket av det härliga med sommaren tar slut… Även om vädret fortsätter att vara fint och så. Men i år har vi ju haft skön varm sommar sen i början av maj (sen Moje föddes!) och alla har nog fått sol så att det räcker länge:)

.

.

.

Nu får ni ha en riktigt skön kväll!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

12 kommentarer till “HELLO AUGUSTI

  1. Älskar tapeten, som en dröm! Känns verkligen märkligt att det redan är augusti, tycker dessa sommarmånader har gått av bara farten, men visst måste det väl vara så att världen snurrar snäppet snabbare efter man fått barn?!! Har en liten snart 3 veckor gammal bebbelino här hemma samt två större på snart 8 & 6 🙂

    http://www.livsglitter.se

  2. Gulligt rum som alla rum i ert hus!och härligt att du njuter av en bebis..själv är jag 44 och har haft barn sen jag var 26…känns så underbart att dom börjar bli stora…jag har flera väninnor som skaffar barn nu efter 40…härligt om man vill..jag längtar efter MIG själv nu…😄

  3. Underbart bebberum! Två frågor har jag; har ni takrosetter i alla rum och är dem gjorda av gips , frigolit eller polystyren? Dina ser ut att vara ”Elisa” från Lundbergs diam 42cm, kan det stämma? Ni har gjort allt så smakfullt där hemma och vill ha likadant bland annat gällande taken. 😄 Du skulle göra min dag om dessa frägor fick ett svar. 😊

  4. Vilket underbart fint barnrum! Ett riktigt ”dröm”-rum. B t w….jag har 2 väninnor som fick barn när dom var 43 och 44 år, så det är absolut inte försent för det. Jag var 39 när jag fick mitt sista. Ha det bra!

  5. Så otroligt mysigt och rogivande barnrum! Fast jag förstår att ni vill ha eran bebis nära er i sovrummet ännu. Jag undrar bara vad han har när han sover i Stokkesängen, täcke , filt eller sovpåse? Har köpt en sådan säng men förstår inte riktigt vilken storlek man ska ha på eventuellt täcke. Och när man googlar verkar ju alla alternativ vara livfarliga eller fel på något sätt, blir alldeles matt!

  6. Har sagt det förr, och säger det igen: Det är nog den finaste babykammaren ever:D Jag älskar de ljusa pastellerna och panelen. Önskar nästan att jag skulle få smått igen, så jag kan fixa något liknande;)

    Ser fram oerhört mycket att se hur Lolos rum blir på vinden! Tror det kommer bli magiskt som vanligt:)
    Susanne

  7. Verkligen en superfin och rogivande babykammare!!
    Tänk så olika det kan vara, här i skåne där jag bor har det verkligen varit supertrist väder nästan hela sommaren. Det var fint väder och supervarmt i maj och fram till efter midsommar sedan har det i princip regnat och åskat från och till hela tiden. Tur man har en utlandsresa att se fram emot nu i slutet av augusti så man får lite sol och värme:-)

  8. Vilket vilsamt och lugnt rum😍 vi har mer färg i våra barnrum men jag kan verkligen se hur skönt det skulle vara med mer neutrala färger, speciellt för oss vuxna😂

  9. Nydelig barnerom. Kan jeg spørre under hvilken kategori matten ligger. Finner den ikke på siden. Ha en fin dag.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg