NY VAGN & GOLFKLUBBSBESÖK

.

Jag och Moje och hans nya fina vagn idag! Kände att vi behövde en lite nättare inför sommarens resor och äventyr och valet föll på en lätt, snygg och smidig Stokke Scoot som är en mellanlandning mellan första vagn och sulky.

.

.

.

Maurits trivdes utmärkt där i vagnen. Glada gullplutten

.

.

.

Och här var vi idag – på Frösåkers golfklubb! (och nej jag inte gravid som någon undrade. Herregud. Jag ser ut så här efter fyra valpningar. That´s life)

.

.

.

Trivs som bara den på “Frös” trots att jag inte golfar ett dugg. Detta är nämligen lite av mina gamla “hoods” då jag är uppväxt på landet just här i trakterna. Såå vacker plats med mälaren i fonden och bakom mig ser ni den vackra vita Frösåkerflygeln som mina föräldrars goda vänner har ägt (så där har jag också hängt en del)

.

.

.

Inne på fina klubben var det som vanligt upptäcktsfärd som gällde..

.

.

.

Moje har ju lärt sig gå (dagen innan ett-årsdagen) och går hela tiden – fyllevinglandes med händerna rakt upp och ser ut som “en ärta på en gaffel”. Eextremt mycket sötpoäng på det<3

.

.

.

Vi var på golfkrogen en sväng och åt god lunch tillsammans med svärmor och bonussvärfar och firade att fyra av oss är “oxar” och fyller i dagarna (mycket firande är det dessa dagar och mer kommer!) Efter maten åkte vi hem till dem och åt tårta och myste (mina fina svärföräldrar är golfentusiaster och bor precis i närheten)

.

.

Ha nu en underbar söndagskväll raringar så ses vi imorgon!

.

.

KRAM

.

.

.

.

10 thoughts on “NY VAGN & GOLFKLUBBSBESÖK

  1. Men va? Är det någon som haft mage att påstå att du ser gravid ut?!?! Du är ju jättefin! Du ser slank och sund ut. Dessutom väldigt snygg mama:)

  2. Det var det dummaste jag läst! Det får man inte säga/skriva till någon. Du är ju jättesmal och skitsnygg!

  3. Helt på samma linje som föregående – 1) du ser inte överhuvudtaget gravid ut och 2) även om du varit gravid eller sett ut att vara det är det aaaaaldrig ok att säga så! Jag har själv fått den frågan massor med gånger, har tyvärr en kroppsform där jag lätt lägger på mig på magen. Försöker skaka sådana kommentarer av mig men det sårar faktiskt. Det värsta är när man är i ett större gäng (en gång fick jag frågan på en retaurang där vi satt i ett större sällskap) och man måste förklara för alla som sitter där att nej, jag är inte gravid, jag har tyvärr bara gått upp i vikt 🙁 Folk borde tänka sig för alltså.

  4. Vackra vackra kvinna! Det är inte många som ser så smal och fräsch ut som dig. Skulle vara spännande att se hur hon (antar att det är en kvinna) som ställer gravidfrågan ser ut själv…..

  5. Say what? Gravid?? Alltså ska magen behöva gå INNÅT för att man inte ska se gravid ut eller vadå?? i mina ögon är du slank och vacker och världen är gäälen!

Comments are closed.