MÅNDAGSKVÄLL HOS OSS

.

Det är ju otroligt dåligt väder (6 grader och regn och blåst maj är INTE ok) men här inne hos oss är det varmt och mysigt! Gäller att passa på att göra det lite så där extra härligt en måndagskväll när man håller på att frysa rumpan av sig i regnet på vägen hem och inte bara när det är ljuva ljumma sommarkvällar och alla grillar i grannskapet glöder..

.

.

.

H köpte mig sig lite charkisar efter jobbet (ni ser vem som gillar ost och vem som gillar kött mest hos oss haha. När jag köper charkisar så är det typ det omvända:)  och nu har vi ätit upp alla godsakerna och tänt brasan och ligger utslagna i varsin soffa med vara lapar i knät här.

.

.

.

.

Och de minsta två gullungarna har vi nannat (de stora skatterna har ett par lovdagar och är hos pappa som bor i S-holm men kommer hem imorgon igen<3).

.

.

Nu ska jag ta och surfa runt bland baddräkter och bikinisar här! Vet inte alls vad jag ska ha men vet en sak och det är att jag bara vill netshopa badkläder för usch och fy för att prova sådan i såna provhytter, brrr. Förra året var ju en ganska ointressant “badmodesommar” för mig då jag var nyförlöst (och med ett ärr på magen som aldrig ville läka) och typ inte brydde mig alls. Nu när vi ska iväg så skulle jag gärna ha någon lite lyxig variant som en snygg lite klassisk baddräkt och en bikini med lite högre bikinitrosor och någon cool överdel – får se vad jag hittar här (Emma har ju visat en hel supersnyggt här – tipsa gärna ni också om ni har badmodetips!)

.

.

Nu blir det snart filtajm här och det verkar om det blir H´s nydoppade popcorn till (alltid med smält smör, yummie)

.

.

Ha nu en mysig kväll!

.

.

KRAM

.

.

.

10 thoughts on “MÅNDAGSKVÄLL HOS OSS

  1. Ja det gäller att hitta de mysiga i vardagen, det är ju bara så mysigt en vanlig vardag då man inte förväntar sig. Hoppas värmen snart är tillbaka så vi kan njuta ute av det fina nu mellan hägg och syren.. ha en fin kväll
    Kram

  2. Jag har min mor hos mig så vi har ätit en god middag och druckit lite vin så mysigt denna kalla och mörka måndag😊Petra Tungården hade en fin bikini på sin blogg. Kram

  3. Men guu vilket maffigt fikonträd! Så himla fint ni har 😃 Fönster- och krukinspiration önskas 🙏🏼

  4. Hej! Jag var också ute efter en baddräkt och hittade hos Daisy Grace, en fin svart baddräkt som är klädd och super lyxig. Ett tips 🤗

Comments are closed.