FRÅN INSTASTORIES

 

.

Visade en outfit på instastorie (@houseofphilia) häromkvällen och fick en del frågor om var kläderna kom ifrån! Denna top + kjol, som jag älskar, har jag alltså hittat på Zara (Kilklackar från Toms, solisar Le Specs och väska LV)

.

.

.

Stort gilla på en sån här omlottkjol! Bra längd och inget ”rysch” runt midjan utan fallet hamnar nere vid knäna vilket är mycket mer smickrande. Ska nog ta och beställa en enfärgad också pronto:)

.

.

Ha nu en FAB torsdag så ses vi snaaart!

.

.

KRAM

.

.

.

7 kommentarer till “FRÅN INSTASTORIES

  1. Jag måste säga att det var rätt länge sedan men denna outfit var supersnygg på dig!!!!

  2. Ett tillägg: klart snyggare när man har toppen o kjolen ihop som på första bilden o inte så att magen syns. Du är ju så smal så inte för det men det ser lyxigare ut.

  3. Är du på någon reklamresa för kläder? Jag har lagt märke till att Emma ”att vara någons fru” oxå var på semester och visade olika outfits dagligen. Det är iof kul att se era kläder men dessa känns inte riktigt som dina märken. Zara? Kram från Svedala

    1. Hej! Det kan jag ju svara på 🙂 Eftersom semestern är den tiden det är möjligt att man syns på bild varje dag(någon som håller i kameran) så är det naturligt att det blir mer bilder då, och att man skriver om vart kläderna kommer. Personligen ser jag det som en chans att ge semesterklädesinspo som många efterfrågar. I det fall man har på sig ngt som är ett samarbete så har det ju stått med en märkning enligt alla konstens regler, precis som hos Petra, men i 90% av mina bilder/inlägg var det egenköpta kläder. Så nej, vi åker inte på semester FÖR ATT visa kläder, men en semester gör det enklare ATT göra det. Av naturliga skäl.

  4. Wow, den där outfiten var verkligen superfräsch! Ha en fortsatt trevlig semester!

  5. Ville bara säga att du är så himla snygg och fin i denna outfit!! När jag ändå är igång att kommentera (vilket jag är såå dålig på att göra trots att jag läser din blogg regelbundet) ville jag även säga att jag tycker att du är så duktig på det du gör och du inspirerar mig, framför allt klädmässigt. Trots att jag väger alldeles för mycket😬 och inte skulle kunna ”klämma mig i” vissa av de märken som du visar så kan jag leta hos andra klädmärken efter liknande plagg. Så tack för en inspirerande blogg och fortsatt trevlig semester!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg