PRESENT TILL PAPPA

.

Idag har jag och mina små juveler varit på Skultuna Mässingsbruk! Ligger ju bara en mil från Småstaden. Någon fyller ju år och jämnt dessutom (40!) om två dagar bara… Och eftersom någon annan (jag då) alltid är ute i allra sista minuten och inte kan planera ordentligt och göra presentinköpen tex innan en stor plastikoperation så får man göra shoppingutflykter fast man inte är riktigt 100 %. Men mysigt var det, superdupermysig faktiskt!

.

.

.

Moje den Energiske

.

.

 

.

Det var Maurits och Beatrice som skulle shoppa present till pappa och på mässingsbruket finns ju massa tjusigt att köpa. Som en whippethund i naturlig storlek – skulle vara f a b vid trappen här hemma…

..

.

.

.

Fast mamman tyckte att födelsedagspappan kunde få något mindre och mer rimligt och Beatrice höll med. Hon valde en SÅ fin present och betalade med sitt egna bankkort. Gullungen<3

.

.

 



.

Så åt vi på brukets härliga café vid ån! Rekommenderas verkligen, mmm så gott (och jättebra priser)

.

.

 

.

Sen åkte vi hem och nu ligger jag här raklång igen och tar igen mig och sträcker ut mig, så himla skönt. (Vet inte om det syns men jag går och står verkligen som en ostkrok just nu haha) För den som undrar som kommer mina tröja från GANT-butiken (ny) skinnleggings från By Malene Birger (gamla) sneakers By Malene Birger (nya från Country Dreams) Bea har tuff collegetröja med brodyr och jeans från Lindex (nytt) och Moje har gammal hoodie från Petit Bateau och jeans HM.

.

.

Min present (presenter) till min älskling har ju inte heller fixat, gaah. Börjar få lite småpanik nu och vet inte riktigt vad jag ska hitta på! Någon som har något bra tips vad man ger till världens finaste?

.

.

Ha nu en mysig lördagskväll!

.

.

KRAM

.

.

.

15 kommentarer till “PRESENT TILL PAPPA

  1. Mitt tips är att ge ett ”presentkort” till en gemensam resa! 1-2 nätter (beroende på hur länge du tycker ni kan vara i från Maurits) t.ex. i Köpenhamn eller annan stad som inte ligger allt för långt borta 🙂 Ni kan såklart hålla er i Sverige också hur bra som helst! Så bokar du middag på något fint ställe o kanske lite program (de kan du ju hålla hemligt så får de bli en överraskning och så har du lite mera tid för planering ;)). Du har säkert nåt fint papper hemma som du kan skriva på vad din present är och voilà – du har en fin present som verkar vara hur genomtänkt som helst!

  2. Köp en upplevelse med massage, besök hos barberare kanske…tror män också behöver lite ompyssling (fast de kanske inte alltid unnar sig det…)

  3. Tycker också att du ska köpa någon upplevelse.. Vill bara säga att du har en mycket bra mix på din blogg!! Hoppas du mår bättre fina Petra.

  4. Nunnan fyllde precis 40 och jag köpte bla ett par crockett &jones handgjorda skor, tar man hand om dem så varar denna present i årtionden!

  5. Meen vad ballt, måste åka till Mässingsbruket!
    Och håller med de ovan, en upplevelsepresent är nog alltid uppskattat! <3
    kram
    Emma

  6. En helg på något mysigt hotell är ju alltid trevligt😊🍾🥂så lite överraskning på det…ta hand om dig! Du har bästa bloggen💚Kram

  7. En upplevelse för bara dig och H. Icehotel i Jukkasjärvi med övernattning i ett kallt rum, delux svit.

  8. Dykcert så att han kan dyka när ni reser och uppleva det magnifika under ytan samt att man faktiskt kan dyka på ganska häftiga vrak runt Stockholm. Eller middag på a o c i Köpenhamn. Båda är ren njutning!

  9. Fina Petra!
    Du ser inte alls ut som en ostbåge, superfin som alltid.
    Har tyvärr inge bra tips på present till H, jag tycker de är lika svårt varje gång. Dom har ju redan allt? 🙂
    Du sa förut att du var lite sugen på barn-bloppis. Du har inga Bea ytterkläder ni vill sälja?
    Krya krya! Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg