MIN BEJBI ÄR KRASSLIG

.

Kvällsbad pågår med liten krasslig skatt! Eftersom vi inte har något badkar så får han bada varje kväll i baljan från Stokke och det funkar ju bra det med (fast oooh my så härligt det hade varit med ett riktigt badkar, det är något jag verkligen kan sakna (Tror vi måste fixa ett sådant ner till källaren för det är ju så himla mysigt att ta sig ett varmt bad) Liten har varit lite hängig och varm under eftermiddagen och jag tror han har ont i magen, det verkar så. Får vara hemma från dagis imorgon iaf och mysa med mamsen.

.

.

.

Vattenkammad, ren och pyjamsen är det så skönt att krypa ner en stund i vår säng och se på Alfons Åberg när man mår lite så där. Lilla älskling (pyjamasen är en ny från Soft Gallery som gör de allra finaste mjukste jamasarna som håller mängder med tvättar. Tips!)

.

.

Nu sover minstingen och jag (som är home alone även ikväll) ska nu se på Halv åtta med Bea! en liten grej vi har och jag har lovat henne ryggkli så hon ligger redan i soffan och väntar (vi brukar klia varandra varannan gång:)

.

.

Vi ses imorgon (fredag!) igen girls!

.

.

KRAM

.

.

.

 

 

6 thoughts on “MIN BEJBI ÄR KRASSLIG

  1. Han är så fin er lilla kille! Hoppas han mår bar igen idag!
    Ryggkli låter väldigt mysigt! Mysigt också att ha sådana där speciella grejer man gör med något av barnen. Enkla saker som ändå betyder en hel del. Ha en fin fredag!
    /Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *