KALASLÖRDAG

 

.

 

Idag har vi firat min yngsta tjej med kalas! Det var ju ett tag sen hon fyllde år lilla skruttan (typ över en månad sen…) men bättre sent än aldrig som man brukar säga! Och kalaset hade Bea i det fina gamla huset vid torget precis bakom oss för där ligger älsklingens favorit restaurang här i Småstaden nämligen…

.

.

.

Pinchos! Har ni också Pinchos där ni bor? Är man elva år så är det bland det bästa. En svensk tapaskedja som finns nästan överallt tror jag (även i Sälen och Åre. och Obs EJ spons!:) Och idag fick vi ett magiskt mottagande av de gulliga tjejerna som jobbade där och de tog hand om Bea och hennes sötavänner på absolut bästa sätt. Perfekt kalasställe! Och inredningen är ju bara f e s t i sig. Helt crazy haha

..

..

.

Tänk att man har så stor tjej att hon har middag ute med sina vänner när hon fyller och jag sitter ett par bord bort och dricker en stor och kall och har det hur soft som helst (Alltså iskall öl är nog mitt nya tror jag, mums) För några år sen var man helt mör efter en kalasadag! (Prinsesskalas (den där sabla tårtan alltså haha. Kom håg att Barbien blev för lång för prinsesstårtan och jag fick brutalt bryta av benen och trycka ner henne så där 5 minuter innan första gästen kom:), djurparkkalas, konstmuseumkalas, hoppkalas, pyjamaskalas osv)

.

,.

.

Jag måst hålla med Bea om att maten är mumsig på Pinchos! Man betställer små små minitapas (typ 3-5 stycken var) genom deras app och hämtar maten själv vid köket sen när mobilen plingar att den är klar (dock fick vi gullig hjälp med detta idag:) Vi passade på att äta vi också jag och H vid vårt lilla bord. Och fischtacon får PPPPP, oooh my. Borde bara beställt fischtaco, typ 5 stycken.

.

.

.

Så hade Bea frågesport med egna kluriga frågor och pris och kalaspåsutdelning och presentöppning och var SÅ nöjd med kalasdagen.

.

.

En himla strålande härlig solig dag blev det! Och ikväll ska vi bara mysa hemma och räklördag och se någon mysig film (tipsa gärna!) så ska Bea ladda om för kompisen kalas imorgon (och jag ska preppa för min älskade blivande 16-åring som fyller är i övermorgon<3)

.

Önskar er en mysig lördag nu (och tack igen för alla goa fina snälla hälsningar som ni lämnar<3)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

18 kommentarer till “KALASLÖRDAG

 1. I Norge blir alle selskap og fester avlyst. Folk bes om å holde seg hjemme og ikke gå på besøk til hverandre grunnet Korona-viruset. Skoler og universitet er stengt, grensene stenges også…

 2. Mysigt, den varianten har vår dotter också haft ett par år i den åldern, stortjejer!

 3. Härligt firande för supersöta Beatrice! Hon är otroligt lik H och sin farmor ❤️🎪 Kram

 4. Gratulerer med Bea. Hvilken fin fest hun hadde. I Norge er alt stengt. Vi bes alle om å unngå folkemengder og fester. Grenser, havner og flyplasser er stengt og alle som har dratt på hytter bes reise hjem. Hva skjer i Sverige? Bør ikke myndighetene I Sverige snart gjøre tiltak? Se gjerne på norske aviser for å se alvoret. Jeg blir virkelig bekymret over dette. Ta vare på hverandre. Se på vg.no eller aftenposten.no

  1. Ska allt gå i konkurs mena du? Nej, det borde räcka med att stanna inne om du är sjuk och krasslig. Hade alla gjort det, hade viruset aldrig spritt sig. Hoppas reglerna ändras. Lider med eländet som blir kvar efter virusets framfart. Ekonomin är körd i botten.

   1. Med tanke på koronavirusets både ekstreme smittefrekvens og ikke minst potensielle alvorlighetsgrad hos dem som først blir hardt rammet, holder det ikke å satse på at smittede holder seg hjemme når sykdommen først har manifestert seg. Smitten kan overføres også i inkubasjonstiden, spesielt rett før symptomene bryter ut. Jeg er veldig glad for at norske myndigheter nå tar dette på dypeste alvor og iverksetter de tiltak som er nødvendige for å bidra til å bremse en slik verdensomspennende epidemi. Både de økonomiske og (ikke minst) de menneskelige konsekvensene kan bli langt verre om man velger å stikke hodet i sanden og ikke forholde seg til bl.a. kunnskapsrelatert info/oppdatering fra f.eks. WHO.

    1. Du har rätt Lise. Sverige hanterar detta på ett mycket anmärkningsvärt sätt!!

 5. Nydelig datter! Se om mulig Holliday in Africa. Koselig og romantisk film for hele familien!

 6. Vilken ursnygg väska! 👌🏻 Förlåt en nyfiken fråga men vad det är för märke och modell?

 7. Så fina ni är och vilket mysigt kalas🎉
  Din kappa är verkligen jättefin!
  Kram

 8. Ponchos är helt Oki 😉 Undrar vad du tycker om din logomania från LV. Jag vet att det är mest ull i den o ullen nopprar… En del tycker att den är inte värd att köpa…

Comments are closed.