BLÄÄ – JAG BLEV MATFÖRGIFTAD

.

Nej men ni – fy sjutton vilken helg det blev för mig! Det blev ju då ingen skön trip till  Stockholm med hotel och restauranger och firande av någon som fyllde jämnt denna helgen (och inte heller teatern 2:22 på Intiman)

Ja det var i fredags som jag skrev Champagnens dag (ber om ursäkt att jag lyckades provocera några även då..) och det hade även inhandlats ett gäng mumsiga små Snørrebrød i delin Ica Maxin öster om staden.. Gott var det absolut men efter 4 timmar ca så blev jag bara sååååå sjuk. Oufh. Och bara jag konstigt nog? (H fick inget) Har aldrig varit så matförgiftad i hela mitt liv med både feber och världens kramper i magen (och så klart det där andra som ingå i akut matförgiftning…) Fiii, ddet höll i sig över ett dygn. Helt slut idag men glad att må hyfsat bra igen!

..

 

 

Min plats denna helg, inte riktigt som jag tänkte mig nej..

.

Nu blir det en verkligen supersoft söndagskväll med lite snäll mat i magen och någon film. Är lite sugen på nya Konferensen på Netflix nu när det är Halloweentider och allt (hört att den ska vara superläskig) men vet inte om den är FÖR läbbig! Någon som sett??

.

KRAM

.

.

.

5 kommentarer till “BLÄÄ – JAG BLEV MATFÖRGIFTAD

  1. Nej men usch va vidrigt å tråkigt!
    Har du kontaktat Ica? Om inte, gör det pronto ❤️
    Å skit i alla surmuppar. Du kan göra vad som helst å de kommer bli provocerade iaf 😅 inte värt!

  2. Såg faktiskt Konferensen i förrgår. Splatter film och lite halvtokig emellanåt, men sevärd😊 Skönt att du mår bättre, stor Kram❤️

  3. Food poisoning is terrible,I had it once I thought I was going to die.
    I’m glad you’re feeling better 😢

  4. Fy tusan, det värsta som finns (jaja, cancer, krog och svält är värre, såklart)!

    Jag har faktiskt inte vågat handla i ICAs deli av den anledningen. Allt är så öppet och oförpackat och jag är rädd för magsjuka.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg