TACK SNÄLLA “PAPSEN”

..
,

Ett tips om du som jag gillar lite “varma dofter” – parfymen Ambrée från PRADA!
Igår kom min lilla pappa förbi med en lite “godsaker” han köpt till mig i Paris. Bla annat “några flaskor bubbel” och den underbara “nya” parfymen Ambrée från Prada(kom i höstas). Den doftar helt himmelskt gott kan jag berätta! Tidigare har jag haft Amber från Prada (varför döper de dem till så lika namn?) men denna är nog strået vassare tycker jag:)
När jag var yngre och bodde hemma så köpte min pappa ofta nya parfymer till mig. (Han var egenföretagare och reste jättemycket i jobbet, så det var alltid så spännande att se vad som följde med hem i “flygpåsarna”:) Jag minns att hela mitt sminkbord var fullt av olika ljuvliga dofter!

Snygg PRADA reklam!
(Pappa, du är en av de snällaste och mest omtänksamma pappor som finns och jag och barnen älskar dig och mamma!)
TACK för att ni finns!

10 thoughts on “TACK SNÄLLA “PAPSEN”

 1. Roligt med ny doft! Jag tyckte väldigt mycket om en annan parfym som du berättat om, Flora by Gucci. Slutade med att min dotter hann köpa den före mig =) Måste nog lukta på denna nya vid tillfälle. Svårt att välja i djungeln av alla möjliga parfymer tycker jag. Ha en fin kväll och tack för en inspirerande titt in i din vardag genom bloggen =)

 2. Vad man blir glad när du skriver så fint om din pappa och mamma !
  Prada är en av mina favoriter också.

 3. En gullig och omtänksam pappa. :o)

  Jag har inte luktat på parfymen men min man har herrparfymen och den är underbar!

  Hoppas ni får en härlig dag!

 4. Precis som med min fina pappa! Han reser mycket även han, och fast jag nu är vuxen så kommer han fortfarande förbi med nya härliga dofter till mig lite då och då!

  Tack för tipset om denna från Prada, måste testas! ♥

 5. Hej P
  Omtänksam fader!Gulligt!
  Jag vet att du brukar vara ute och pringa har du tips på bra löparskor, springer du längre streckor?
  Asics är ju supersköna i en klass för sig men har du testat andra?
  Ha en fin dag! (Escada har en ny doft fick med en snygg mörklila väska med deras logga).
  Av min man i påskpresent.)

Comments are closed.