RÖTT & PONTUS

..
Vallmofältet här vid huset har världens vackraste röda färg!
Hello!
Vi kom inte ända till Fårö idag utan bara till Fårösund och finfina restaurangen Fästningen by Pontus (Pontus by the Sea, Pontus! på Brunnsgatan, ja alltså den Pontus🙂 Maten var underbar (jag åt en enorm perfekt gjord Toast Skagen) och utsikten magnifik, så ni som efterlyser Gotlandstips här kommer ett: Ät gott på Gotland på Fästningen!:) 

Lady in Red och en liten tok!:) (Både Bea och jag kör med sommarklänningar från HM idag)

Här sitter jag och har precis njutit god mat och ett glas gott vitt till lunch. Mums!
Trulle på restaurangens tak!? (ja det gick alldeles utmärkt att gå upp där) Bakom honom skymtar Fårö på andra sidan sundet.

Nu ska jag “ut och kuta”!
Ha en mysig kväll!
KRAM
Psst,  Tack för namnsdagshälsningar sötisar! Vad glad jag blir:) Det hade jag (och resten av la Familia) heelt glömt bort…
.

.

7 thoughts on “RÖTT & PONTUS

 1. Hej! Vilket underbart vallmofält! Jag är så glad att jag har lyckats med sibirisk vallmo i den härliga lavendelblå färgen här hemma..
  kram

 2. Takk for glede og inspirasjon,og vakre bilder!Du ser jo ut som en supermodel:)
  Kos dere videre i nydelige omgivelser;)

 3. Hej! Måste bara säga att du ser verkligen superfit ut, jag har inspirerats och har inhandlat nya löparskor. Nu ska jag också ta tag i de sista graviditetskilona !! Vad har du för BMI ?? (Nyfiken ! :o)

  Tack för jättemysig blogg !!

  Kram Linda

Comments are closed.