LITE ZIG ZAG OCH LITE MÄSSING

.

.

.

.IMG_8835-2

IMG_8822

IMG_8837

IMG_8846-4

IMG_8840-2


.

Nya fräscha snygga Chattis-kuddar och lite mässing har hittat hem till vårt casa (ja det är faktiskt ett helt gäng med kuddar men de andra har jag fluffat till i tvsoffan och pics kommer:) Kuddarna hittade jag hos vännerna med butiken My Tivoli (favorit den stora avlånga på hela 50×70 cm med zigzag-mönster, så himla fräsch) och där hittade jag även den snygga mässingskålen från House Doctor som ju matchimatchi med taklampan ovanför)

.

.

.

.

Todelooooo!

.

.

.

Vet ni, nu är jag såå mycket gladare! Lite girltalk med vänner och lite djupa andetag så lättade min dåliga start på dagen och flög sin kos. Har också precis avslutat ett intressant och givande jobbsamtal här och vi verkar kommit överens och har alltså ett riktigt kul projekt på gång. Sånt gör ju en också på riktigt bra humör:)

.

.

Nu blir det middagsfix och Tonfiskpasta a la moi (En favorit! Fräs vitlök och lite sambal oelek i mycket olivolja. Lägg i ett par burkar tonfisk tillsammans med mycket hackad persilja och låt allt bli varmt. Vänd sen ner blandningen i din favoritpasta som du kokat al dente och strössla över riktigt god parmesan och  njuuut:)

.

.

.

Ha en riktigt mysig kväll vänner!

.

.

.

KRAM

.

.

.

21 kommentarer till “LITE ZIG ZAG OCH LITE MÄSSING

  1. Tonfisk på burk är verkligen underskattat! Det lät ju mumsigt det det! Spännande med nytt projekt.

  2. Jag vill så gärna in och kika i ditt arkiv för lite inspiration men har inte kunnat göra det sen du bytte portal. Har provat flera gånger men det går fortfarande inte. 🙁

  3. Ohhh så fint i ditt vardagsrum! Snygga kuddar och lite mässing här och där ger det där lilla extra 🙂 Superfint!! Kul med nya projekt och härligt att morgonens negativa start snabbt gick över och det positiva i livet fick ta plats istället :-))

    Stor kram till dig // Paula

  4. Hej Petra, Gillar verkligen de fina kläderna du köpt till Bea, självklart även kuddarna!
    Undrar om du har och skulle vilja ge mig färgkoden på halltrappens väggfärg? Ser it som att det är en svag brytning av grått – väldigt fint! Oavsett – tack för en inspirerande blogg!
    Med vänlig hälsning,
    Anna

  5. Skönt att du skakat av dig det där, de är inte värda energin. Så mycket snygga kuddar, har sett att de fått in en massa fint till hösten:)

    Kram fredrika

  6. Mums vilket smarrigt middagstips!. Tonfisk och pasta är aldrig fel! Här hoppas vi att lilltjejen kan äta fisk snart så jag kan laga detta till hela la familia 🙂

    Tack för inspon!
    Kramar

  7. Det lät smaskens, ska genast hem o testa (eller rättare sagt vänta till klockan fem:)
    Jag brukar ta cafe de paris sås och göra enligt förpackningen, sen blanda ner tonfisk, servera med spagetti. Hur lätt och gott som helst!
    Skönt att allt känns bättre, från och med nu hoppas jag att det bara är fina och goa kommentarer här inne, sen självklart får man ju uttrycka sin åsikt, men det kan man göra på ett bättre sätt än det som i vissa fall förekommer här!
    Uppåt och framåt!
    Kram alla HoP-fans från en nybliven ägare till två dvärgkaniner som jag o maken skall överraska våra troll med på lördag:)!

  8. Vad fint det blev! Måste än en gång fråga om den härliga mattan, var kommer den ifrån och är den grå eller brun? Svårt att se på bilden men ser helt ljuvlig ut oavsett! Kram Malin

    1. Malin – Mattan är varmgrå kommer från Fabula Living och finns hos Länna Möbler och den är hur gosig och fin som helst. Ett tips!

  9. Un salón precioso Philia, luminoso, elegante y con un toque muy moderno. Los textiles magníficos, sobre todo los cojines…El del estampado del perro, me encanta, ¿de dónde es?adoraría tener uno igual en mi casa. Si pudieras decirme la firma que lo fabrica quedaría muy agradecida. Se nota que tú al igual que yo adoramos la decoración porque todo está distribuido con muchísimo gusto…
    Feliz jueves
    Matilde
    http://matilde-unvergelenlaciudad.blogspot.com.es/

  10. Vilket gott middagstips!!testade det och det va så smarrigt-och enkelt!man blir glad av din blogg 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg