BYE BYE

.
.
.IMG_0468-8
.

.
.

Idag flög julen sin lilla kos! Ja nästan allt, adventsljusstakarna (ja ni vet de i snyggelisnygg ”Flosmodell” får stå kvar ett litet tag till. Dessa syns dock inte på bilden från vardagsrummet ovan:)
.

.

.

 

.

.

.

Tjingeling Trettonnånting!:)

.

.

.

.

Mår ni bra bloggisar!?

.

.

Det gör jag (”nästan” iaf) Här har alltså hela julen städats ut och huset har dammsugits noooga på grannbarr och annat och putsats och är nu där riktigt härligt rent och fint. Sköönt:)

.

.

.

IMG_0461

...

”Bye bye adventsstjärnor”

.

.

.

Strax ska jag ta med mig liten myycket piggelin Beabus ner på något skoj nere på stan (H är nu istället krasslig:()) och senare idag ska vi baka för det har jag snälla mamsen lovat. Men först – ut i solen och få frisk luft och röra lite på sig! Känns som det kan man inte få för mycket av det these days (och det är ju precis samma känsla vid samma tidpunkt varje år:)

.

.

.

.Kikar in till er lite senare igen (Har ju tex hittat en såå bra hår-quick-fix grej som jag måste tipsa om:)

.

.

.

.

Ha en finfin dag raringar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

16 kommentarer till “BYE BYE

  1. Det ser fint och jättefräscht ut hemma hos dig!!! Gulligt med lite blekrosa inslag lite här och där. Här hemma har julen varit nerplockat sen förra veckan för utom adventstjärnorna – jag vill ha dem kvar liiite till! Det blir ju så hemtrevligt med lite ljus när det är så mörkt och ruggigt utanför 😀
    Ha en underbar start på denna nya vecka, sötaste du! Här bakas det redan för fullt och promenaden fick ställas in på en timme eller två – det öser ner utanför nämligen!!!
    Kraaaaaaaaaaaaam
    Angelica

  2. Här ska julen ut alldeles strax och de vårfina tulpanerna står redan på köksbordet. Köpte en ny kökslampa på nätet som nu hänger över köksbordet och den bidrog med att fräscha upp. Visar bilder på bloggen imorgon. Tror att det kan vara en lampa i din stil. ;0)
    Kram och krya på dig.
    /Linda

  3. Lika mycket som det är mysigt att plocka in alla julsaker är det skönt att få ut det. Nu är våren snart välkommen. Men först vill jag gärna ha lite snö. I några veckor.
    Provsatt förresten ”din” Gervasoni-soffa på Vålamagasinet i Uppsala för nån vecka sen. Gud vad skön den var. Lagom fast, men ändå en mysig känsla!
    Kram Lena

  4. Hej fina du! Idag är första gången som jag kikar in här. Vilket härligt hem du har! Önskar dig ett fortsatt gott nytt år. KRAM

  5. Hej! Vilken nyans är det du har på din grå Gjall-matta? Är det ljusgrå, mörkgrå eller petrol? Tacksam för svar! Trevlig kväll!

    1. Jag undrar också vilken färg det är, men det verkar tyvärr inte som om Petra har tid att svara på kommentarer, så vitt jag kan se bakåt i tiden. Det är många som skriver till henne ju!! Lite trist och synd på… Det vore så roligt att få veta! Man kan säkert beställa färgprover hos försäljaren. Hälsningar Cecilia

  6. Hi there!
    I really love this house!
    What kind of floor is this? Wood? Stone?
    Thanks a lot,
    Kind Regards,
    Laura

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg