NI ÄR JU FÖR GOA

.
.
.IMG_3959-2
IMG_3974-2

 .

.

Lite smått och gott jag har hemma i badrummet! Krämpudret ovan är det bästa bästa krämpudret någonsin och jag vet att många andra fastnat för detta också. Det heter Kanebo/Sensai Total finish Foundation (och du hade ju rätt som alltid kära vännen och sminkösen M;) Kostar en del med dosan (typ 750 kr) men sen behöver man ju bara refill till. Jag lägger på det med min fina borste, tycker det är fräschare än svampen som följer med (tror inte resultatet bli särskilt annorlunda dock:)

.

.

.

.

God Kväll raringar!

.

.

.

.

Jamen jag tror aldrig jag fått så mycket frågor om en och samma sak som i förra inlägget! Och jag tror aldrig ni skrivit så himla mycket snällt om en outfit  jag visat någonsin heller. Såå kul att ni gillar, och visar det, och tusen tack för alla snälla kommentarer (blir ju nästan generad, fniss. Goa är ni:)

.

Det många bla undrade över vilken färg det var på läppstiftet/glans jag hade på mig och klart jag avslöjar det:)

.

.

.

IMG_3969-2

.
.

Läppstiftet är från Chanel, Rouge Allure, och är i en persikoaktig/korallig varm ton. Heter Pimpante och har nr 90. Över det hade jag ett nästan genomskinligt glans från Bareminerals (som gör bästa glansen enligt mig) Viktigt att smörja läpparna så här års så de är mjuka och fylliga och fina och det gör gör jag med Kiels Lip Balm (skymtar på bilden)

..

.IMG_3975-2.

.

Sen undrades det också över vad jag använder för BUS och jag använder bara selftanmist till ansiktet och överkropp. Varierar mellan olika märken men den ovan är en bra och prisvärd favorit från Kicks. Vad som är viktigt är dock…
.
.IMG_3977-2

.

.

Att alltid skrubba sig först. Det ska man ju göra annars också och jag är helt beroende av skrubb! Finns inget som gör sådan skillnad på huden snabbt. Jag har en Ananas/Papayaskrubb från Kiels som är jättebra. Man blir riktigt ren och rosig av denna.
.

.

IMG_3963-3

.
.

Innan jag sprayar har jag också ansiktsvatten (använder Clarins Camomillevariant, underbart vatten med underbar doft) Och vännen och sminkösen M har lärt mig att man ska smörja ansiktet med ansiktsvatten, inte tvätta med en bomullspad. Sen så har jag även innan själva tan-misten…

.

.

IMG_3979

.
.

Ögongel! (Min är en svalkande variant från Clarins och motverkar puffighet och mörka ringar) Gelen förhindrar att busen lägger sig i fina linjer runt ögonen och inte torkar ut det känsliga området i onödan (man får liksom vara rädd om det man har vid 40 pluss:) Har även lite av gelen på lite större porer så de inte ska bli mörka och fula av tan-misten.

.

.

IMG_3981

.
.

Förutom bus och krämfoundation i en varm ton så användet jag lite solpuder också ibland och mitt kommer från Chanel. Bara sveper lite på näsryggen, vid hårfästet, haka och lite på kinden så det blir en sån där lite solkysst känsla.

.

.

.

Så, nu vet ni bloggisar vad jag gör för att se hyfsat brun ut och vad jag hade för något på läpparna:)

.

.

.

Nu blir det Chunky Monkeyglass direkt ur bägaren (älskar Ben & Jerrys och jag sprang ju faktiskt 5 km idag..) och soffmys med krasslig make som får en egen bägare med smaken Cookie Dough + ännu ett par avsnitt HofC!

.

.

.

Ha nu en fin kväll så ses vi imorgon!

.

.

.

KRAM

.

.

.

14 kommentarer till “NI ÄR JU FÖR GOA

  1. Såå mycket bra tips!! Tack:) Man har ju sina favoriter men ibland vill man testa något nytt som kan vara ännu bättre. Som Kanebos krämpuder jag hört så mycket gott om det så borde kanske unna mig det nu:) Och läppstiftet ser jättesnyggt ut!
    Kram fredrika

  2. Ja du var väldigt snygg i förra inlägget, men det är du ju alltid 😉 Kul att du upptäckt Kanebo pudret, verkligen det bästa som finns och exakt det har jag använt sedan 2001(!) en favorit, och jag har aldrig bytt märke sedan dess, det bästa som finns! 🙂 dyrt men räcker länge! Så jag kan bara hålla med och ge det bästa betyg för de som funderar på att prova.

  3. Tack snälla för att du tog din tid att skriva ett ”Skönhets” inlägg om dina favorit produkter. Nu vet vad jag vad jag ska köpa till mina kära mamma, Chanel läppstift.

  4. Varför bryts alltid mina kommentarer? Långt ifrån allt jag skriver kommer med???? Orkar ju inte skriva allt igen

  5. Vad BRA med foundation tips 🙂 Jag är ju gammal användare av Kanebo/Sensai pudren, maskaran är MUST än idag.
    En fråga till foundation: -Tycker du den är uttorkande under dagen?
    Jag sliter med foundation, att jag tycker dom jag testat torkar ut under dagen & ger fina linjer (som man inte vill ha när man jobbar häcken av sig för att slippa dom)
    Ha en fin dag

  6. I know!! Använder samma puder sedan 6 månader och kommer nog aldrig byta..:) Snygg tapet!
    /Sofia PR

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg