FAVORITER I SKÖNHETSVÄG

 

.

.

.

IMG_3752-2
.
.

På marmorhyllan i mitt badevarelse står mina dagliga favoriter framme! Ofta är ju förpackningarna så läckra så det är synd att stoppa in dem i något skåp (och så är jag ganska så bekväm så det är bra att de står framme som en reminder av mina dagliga ”rutiner”:)

.

.

.

.

.

.

Todeloooooo raringar!

.

.

.

.

Pjuh, hemma igen efter ännu ett tufft pass på gymmet! Min pt Patrick (han är på Sport Performance center i Västerås) vet vad han gör tror jag minsann och nu börjar jag faktiskt märka lite resultat. Känner mig liksom starkare, tightare och fastare fast och det känns så bra. Men det måste vara något fel på vågen för trots att jag tränar ganska flitigt så går jag stadigt upp i vikt!? Har nog aldrig vägt så mycket som jag gör nu men jag vägrar att hålla någon strikt diet för att snabbt bli smal utan försöker äta sunt så ofta jag bara kan (så jag kan unna mig onyttigheter också; inga onyttigheter – inget roligt sommarliv:)

.

.

Nu har jag iaf precis duschat och smörjt in mig i krämer från topp till tå och ska strax krypa upp i soffan i min sprillans nya fräscha sommarbadrock (ska visa er den någon dag) och titta på Sveriges yngsta mästerkock tillsammans med skatterna. Men först ska jag bara snabbt tipsa om några riktigt bra skönhetsprodukter. Har ju provat en hel del (yes jag älskar krämer:) och dessa är verkligen några jag rekommenderar. Inte det billigaste kanske men inte heller det allra allra dyraste!

.

.

.

.

IMG_3754

.

.

Brevid tokvackra jättevallmon från min rabatt från står bla; 1. Kalahari fuktgel. En lite kall gel som fuktbombar huden och som jag har under dagkrämen. 2. Serum från Kiehls, slätar liksom ut och tar bort fina linjer. Innehåller c-vitamin. 

..

.

.IMG_3740-2

.

.

Lite annat smått och gott och absolut nödvändigt:) Ansiktsvatten är en ny favorit och just nu använder jag Kiehls sköna toner. Brevid den står ett vitaminspray från Nimue som är underbar att ha med sig typ överallt (speciellt när man reser) och som ger huden en skön fuktdusch (finns hos Salong Vasastaden) Framför dessa fuktbomber ligger några favvisar från Dior nämligen en Glow Maximizerprimer (slätar ut och ger skimmer och finns hos Kicks), en concealer-higlighter-primer-booster som är super (fast den är inte dryg direkt. Räcker en månad ungefär) och ett nytt sommarnagellack i perfekt snyggrosa nyans som heter Wonderland (Finns hos Kicks).

.

.

.

IMG_3726-3

.

,

Bakom Kiehlsserumet skymtar min aaaallra bästa produkt och som jag använt i ett par år nämligen Nimues exfolierande enzympeeling. Helt ljuvlig, så mycket bätter att peela med enzym istället för korn, men den doftar skumt. Eller den doftar väldigt mycket som något man helst inte smörjer in ansiktet med:) Nåväl. Sen använder jag även klassiska Clarin Beauty Flash Balm om jag ska sminka mig som en grund. Är super för den slätar ut och håller make-upen på plats. Brevid den står Clarins ögonkräm som är den bästa (jag har nästan aldrig svullna ögon när jag använder Clarins) Framför ögonkrämen står min souperlyxiga dagkräm från Shiseido: Future Solutions. Hur ljuvligsom helst och den ger massor med fukt utan kladd men den kostar som sagt en hel del.. (Tips: Shiseido och Clarins hittar ni billigt här)
.

.

.

.

Yes, det var lite favoriter från badrummet! Ha nu en riktigt härlig lill-lördagskväll så ses vi imorgon igen:)

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

.

21 svar till FAVORITER I SKÖNHETSVÄG

Lämna gärna en kommentar