VAKNA TILL FRANSK NATIONALDAG

.

Idag har vi ju Frankrikes nationaldag – salut och hurraa! Och på morgontv:n vid frukosten pratade de om Sveriges firande av Kronprinsessans Victorias 40-årsdag vilket ju är lite smått ”motsägelsefullt” haha. Frankrike firar ju den 14 juli pga av revolutionen och dämde slutet för den franska monarkin:) Hur som helst, H köpte en ljuvlig Tarte aux fraises nere på bageriet imorse för att fira denna 14:e juli! Mitt absoluta favoritbakverk här nere, mmmm.

.

.

 

.

Nyvakna tjejer i barnrummet<3

.

.


.

Åtta och tretton år och s å olika och s å lika. Just idag har de lika körsbärspyjamasar på också och de fann jag på Lindex dan innan vi åkte ner. Tycker de var så himla söta!

.

.

,

Nu ska jag samla gänget och åka ner till kusten och äta lunch här!

.

Önskar er alla en finfin fredag!

.

.

KRAM

.

.

.

3 thoughts on “VAKNA TILL FRANSK NATIONALDAG

  1. Hej Petra!
    Det är ju så roligt att läsa om dig och din familj och er lyx i vardagen! Snacka om att ha möjlighet till att njuta varje stund. Fina, roliga och proffsiga bilder på dina barn. Äldsta sonen saknas ju allt som oftast men det antar jag är av respekt för hans egen vilja då jag själv har en grabb i samma ålder och vet hur tjorvogt det kan vara, ha ha!
    Intressant också med dina funderingar kring ”mummy makeover”, något jag själv också haft tankar kring. Vet du ungefär vart priset hamnar?
    Fortsätt nu att ha det bäst i Frankrike!
    Vänligen M

Comments are closed.