I annonssamarbete med OCH ANNONSLÄNKAR FRÅN AV MIG VALDA FÖRETAG

NYA KUDDAR & FINFINT MAGASIN

.

Lite nya kuddar har hamnat uppe i tvsoffan och det blev så fint! Tänk vad ett par fräscha kuddar kan göra ändå:) Rutiga ljusgrå l o v e l y lyxiga sammetskuddar från Newport och så ett par grågröna härliga från Hemtex! Hemtex har förresten riktigt mycket snyggt i shopen nu av designern Emma von Brömssen, båda dessa i bomull som heter Fjäder och så ett mönster med fåglar Paradis. Finns i servetter och bäddset  och dukar och handdukar och koppar mm mm här.

.
.
 

.

Och idag köpte jag nya Elle Decoration och dra mig baklänges så mycket fint det var i detta nummer! Fullproppad med inspo och med en av mina favoritbloggares hem på omslaget – snygga Johanna. (Missa inte henne om ni kanske har lyckats med det:)

.
.

.’

Det är faktiskt så himla mysigt där uppe under takkupan – här hänger vi jättemycket eftersom Moje har sitt rum alldeles bredvid (alla sovrum utom Trulles ligger ju på övervåningen)

.
.

Nu ska jag iväg och träna här och efter det ska jag minsann svänga förbi Pressbyrån och köpa mig en påse med favvogodis! ”Utgifter och inkomster” ni vet haha (och jag är så galet gottesugen just nu, mmm)

.

.

Ha nu en mysig kväll nu raringar så ses vi imorgon igen!

.

.

KRAM

.
.
.
 
 

7 thoughts on “NYA KUDDAR & FINFINT MAGASIN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *