MY GIRL

.

Lolo min Lolo – älskade finaste finaste tonårstjejen som imorgon fyller fjortis! Så idag har det preppats inför den födelsedagen och nu är allt fix och klart “och i box”. Mins stora lilla tjej<3

.

.

 

.

Brukar säga att den dagen Lolo föddes var den allra lyckligaste i mitt liv! Klart jag var och är överlycklig över alla skatternas födslar men just när Lolo föddes så var det liksom SÅ tufft och bara så otroligt känslosamt. Jag minns precis allt från den dagen och vilken musik som spelades på radion i förlossningsrummet och vad som hände och exakt hur jag kände. Och när jag fick den de där trollungen med de enorma svarta ögonen upp i min famn så stannade liksom tiden. LYCKA.

 

 

.

De fina platsbyggda hyllorna och sängen på skattens vind! Så himla välgjort och snyggt allting i minsta detalj  (“Nille och Värmland” på HMB – de bästa bästa snickarna i världen<3)

 

..

.

Lolo är tillsammans med Moje clownerna här hemma hos oss! Full av humor och bus och skratt och driver hon med mig och driver mig till vansinne haha. Ingen kan sätta henne på plats – hon har verkligen svar på precis allt! Så himla rolig, smart, stark, kvick, retsam och kärleksfull. Mammas flicka<3

.

.

Nu ska jag ta och kila ner i källaren och jobba på tvätthögarna där en sväng nu när minstigen somnat! Ganska mysigt faktiskt numera att stå där nere och stryka och vika och lyssna på poddar:)

.

.

Önskar er alla en mysig torsdagskväll så kör vi freedag imorgon!

.

.

KRAM

.

.

.

 

6 thoughts on “MY GIRL

  1. Åh! Grattis i förskott Lolo! I morgon blir min tjej 4 år💗 Minns också exakt dagen, luften, känslan – ja allt! Underbara minnen ❤️

  2. Härlig tjej!! Min stora fyller 15 om tre veckor, så jag vill gääärna veta vad Lolo fick i present. Alltid bra med tips, när fantasin tryter…

  3. Grattis till din dotter o dig som är hennes mamma❤️
    Undrar varifrån kommer “yes” som står på hyllan? Det är ju den som lyser, eller?

    Kram Magdalena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *