I annonssamarbete med MODELIN

FYRTIOSJU ÅR IDAG!

.

På väg ner på stan en sväng!

.

.

Hallååå raringar!

.

.

”För idag är ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag tralala”!!! Yes jag fyller år i dag och jag äälskar som sagt den här dagen! Kan vara bästa dagen på hela året haha. Barnsligt förtjust i födelsedagar och vill ha tårta och paket och full uppvaktning och det fick jag så klarat av världens bästa familia. SÅ söta var de imorse när de kom och uppvaktade och Moje var så klarat sötast när han blev generad över all uppståndelse som mamma fick. Lite pinigt liksom. Tårta och pussar och kramar och presenter och en extra fin present som precis som jag önskat mig fick jag – hurrey!

 

 

.

.

Kan ni gissa vad jag fick i födelsedagspresent? Syns på bilden:)

.

.

.

På picsen syns också sprillans presenter till mig själv från ja mig själv. Inte fel det heller. TOKsnygg top med perfekt passform och guldknappar från Busnel (Busnel är ju bara det bästa) finns här och ljuvlig lagomlång volangkjol från Second Female finns här och så det bästa – nya sommarsandaler med spänne från lyxiga märket ATP Atelier. Men hur fina?? ATP Atelier gör helt g a l e t snygga grejer och sandalerna finns här. Allt finns hos Modelin,

.

.

 

.

Yes jag fick en cykel! En typ likadan som jag hade (fast som var 17 år gammal och som blev stulen grrr) En klassisk svart finfin damtralla med liten plats åt Maurist där bak. Lycka. Nu ska här cyklas i Småstaden igen! (Och nej jag skriver inte ut märket för då tror nog en del att det är omärkt spons;)

.

..

.

10 maj idag alltså! Det duggregnar men vad gör väl det. En underbar fredag när man fyller åår och det är våår och man kan cykla igen<3

.

.

.

Önskar er alla en härlig fortsättning på fredagen! Här hemma ska vi ha födelsdagsmiddag och fira både mig och min lilla mams (som fyllde år igår)

.

.

KRAM
.

.

.

21 kommentarer till “FYRTIOSJU ÅR IDAG!

  1. Grattis till en fin bloggerska. Jag har nog följt dig sedan starten. Nu bor dessutom min kille i Västerås så extra kul med tips från småstaden kram Sofia

  2. GRATTIS till Dig❣️ Tjejen som fortfarande får vissa leg på systemet😉!

    🌹🌹🌹🌹🌹

  3. Grattis! Snygga ben! Vad har du för BUS? Behöver tips till mina bleka ben!

  4. Gratulationer på din dag idag fina Petra🎉! Hoppas din dag blir fulländad🎈
    Stor kram

  5. Grattis på din dag! Så fina presenter och så sött med lille Moje!❤️

  6. Varmt grattis! Våra makar har visst fullt upp i maj: du har f-dag o bröllopsdag tätt, tätt – precis som jag. Jag fyller år, har bröllopsdag o mors dag inom en vecka! Hahaha! Lika bra att beta av allt på en gång! 😍 (Å mindre risk att ”någon” glömmer… hahaha!)

  7. Grattis! Och grattis till världens bästa vardagscykel. Jag hade en likadan i mååånga år och jag verkligen saknar den än idag. Den blev oxå stulen, men hittades igen. Då hade den dock blivit väldigt misshandlad och jag fick en ny (annan modell, samma märke), men den var inte alls samma känsla i. Grattis igen!

  8. Grattis!! Å vilken snygg 47-åring sen!!! Superfin o kläderna me’!

    Ha en fin födelsedagshelg:) /Marie

  9. Väldigt snygg outfit 👌 Och du ser så otroligt mycket yngre ut 😙

  10. Stort grattis i efterskott!!!

    Tack för en härlig, peppig, underhållande, inspirerande & underbar blogg (den bästa!!!).

    Jag älskar kjolen, måste köpa <3 Tack för tipset. Hoppas den sitter lika bra på mig som dig 😉

    KRAM

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg