ROSOR FRÅN MITT HJÄRTA

.

Hur glad blir man inte när ens stora tjej kommer hem med ett fång underbara rosor till mamsen!? Nästan så jag fick en liten tår i ögat, speciellt när den enda anledningen till det var ”jag älskar dig”. GULLUNGE. Jag har verkligen fått världens finaste barn och det vet jag att ni alla tycker om era egna också, så ja vi släpper det haha;).

Igår (hann jag inte kika in jag veet) kväll så var jag på en riktigt intressant tillställning! Ett mingel med en klubb här i Västerås, där H är medlem ,och den här kvällen var det på det häftiga Villa ASEA som ligger precis där vi bor. Ett enorm gammal villa på 1100 kvm här i vårt ”Direktörsstaden” som varit privatbostad för ABB-cheferna tidigare. Jag går ju förbi det där huset varje dag och har alltid undrat så hur det ser ut inuti och nu vet jag det! Men tyvärr var det ju fotoförbud där inne så jag har inte ett  endaste pics från minglet att visa – vare sig på oss eller detta maffiga hus men nu vet ni iaf att jag varit där:)

Idag har jag bokat höstlovsmys för barnen och oss på hotell och sen så har jag varit och skämt bort mig själv med en riktigt härlig ansiktsbehandling, så himla himlaskönt att göra lite rent och liksom få huden städad med jämna mellanrum. Älskar ju olika behandlingar,  det är något jag verkligen prioriterar, och imorgon ska fötterna få lite kärlek också. Såg förresten att det har kommit något nytt – asiatiskt head spa – där man ligger ned och de pysslar med ens hår och gosar med hårbotten i typ en timme! Jag älskar när någon håller på mitt hår, förstå att få proffsbehandling… Finns så klart ej här i vår lilla stad än men det kommer förhoppningsvis.

..

.

Och i helgen väntas roligheter! Vi ska iväg på en liten surprise så nu ska jag leta runt bla klädhängarna här och se vad jag kan tänkas packa med.. Men än så lägga bara torsdag och nu blir det en tur till affären för att fixa middagen (har noll matinspo idag så tips mottages jättegärna<3)

.

Vi ses imorgon igen tjejer!

.

KRAM

.

.

 

7 kommentarer till “ROSOR FRÅN MITT HJÄRTA

  1. Villa Asea är inte så roligt att se invändigt. Det enda som är snyggt är trappan till de övriga våningarna, som är maffig. Resten är ganska trist renoverat på 1960-talet. Det mesta är ganska skabbigt.
    Det glasade uterummet är dock fint.

    1. Har varit på en intressant visning av Villa Asea och dess historia, upplevde inte alls det skabbigt, det som var renoverat var köket för att passa familjen som bodde där då. Tornrummet var häftigt.

  2. Underbara rosor, förstår att det värmde i mammahjärtat💕!
    Så snygga sneakers du hade på dig häromdagen när du planterade. Vilket märke?

  3. Så fint o gulligt av din dotter💕💕kärlek från dotter till mamma💕💕inget värmer som det💕💕

  4. Asian headspa kommer till småstaden snart ! Kolla in ecokost Camilla på instagram! De har salong mitt i stan!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg