KRASSLIG – IGEN

.
.
Hmm, napparna är ju “so not me”  känner jag, nu vill jag nog prova mammas Juicy Tube från Lancome istället!”
Godkväll alla fina!
Här är det en “inte särskilt pigg bloggerska” ikväll. Var en tur till doktorn idag och hon trodde jag fått en inflamtion i kroppen. Så segt att känna sig dålig, vi får se vad proverna visar men till dess får jag nog ta det lungt.
57-8 blev resultatet i “the blouse contest” och Voltaire Shirt vann alltså stort över Bronte shirt! Det är ju helt fantastiskt hur snälla ni var och hjälpte mig med mitt blusval!!! Nu får ettan stanna, helt och hållet tack vare er!:)

“Hur tråkigt kan ett läppglans vara? Napparna är ju såå mycket mer jag! Denna kan du faktiskt behålla mamma:)”
Nu ska jag bädda ner små trötta skatter i renbäddade sängar. Sen blir det en lungn stund  i tvsoffan med sällskap av en stor kopp thé. Hoppas verkligen på en friskare dag imorgon!
En skön kväll önskar jag dig!

15 thoughts on “KRASSLIG – IGEN

 1. Fantastisk blogg! 🙂

  Er innom flere ganger om dagen og njuter både ord & bilder! Takk for du deler både hjem og familie med oss:-))

  klem fra Ålesund/ norge

 2. Känner med dig, inte kul att må dåligt. Känns så onödigt!
  Bra val att välja blus 1!
  Måste bara kommentera den fina siluett-headern du gjort. Den är såå snygg!
  Sköt om dig!/Marie

 3. Usch. Stakkars deg. Så kjedelig å være syk!! Ønsker deg masse god bedring, og håper det går raskt over!
  Te… har du prøvd chai latte ..tiger spice ? Sinnsykt god! det er te med melk. mmm.. smaker litt jul.;)

  Klem,Line

 4. Krya dig! Tyvärr är det ju alltid svårt att acceptera att det kan ta tid att bli frisk. Jag fick hem IDAG blusen nr 2 faktiskt, den var supersöt och eftersom jag är en storlek 3 så passade den utmärkt. Nr 1 du valde är ju klockren, men 2:an är ju mer en sommarblus så de används ju vid olika tider skulle jag tro. Så man får vänta och vänta tills solen kommer fram och det blir gosig med kortärmat :=) Kram Milla

 5. Må berre titta innom og si at du har en nydelig og inspirerande blogg:) Gutten min har nettopp fått seg innebygd seng etter at eg viste han rommet til gutten din- han syns det var så fint rom 😉

 6. Hi hi så är mina töser med, mammas läppglans är poppis som tusan dock har ju båda iofs slutat med napperiet:) Fint val av blusen:) Krya på er, vi har med sjukstuga här hemma:(

  Happie friday!
  Kram Mia

Comments are closed.