PIGGELIN

.

Inspiration! Måste nog också skaffa en snygg uniformsjacka känner jag. Den ovan tycker jag är urfin och  skulle gärna få bli min min. Kommer från Pepe Jeans. Klänningen från Malene Birger är ju också hur snygg som helst. Bild: Tara
,
Hello Sunshines!

Efter att sovit hur bra som helst i natt så är humöret på topp idag! (Kanske för att jag verkligen tog ut mig i spåret igår. Ojojoj så trött jag blev!) Vissa dagar vaknar man verkligen med “ett flow” och så är det verkligen idag:) Trulle har studiedag och behöver inte skynda sig till skolan, så vi har en seg skön & solig morgon här hemma.

.Det är flera av er bloggisar som gjort mig uppmärksam på att ett reportage är på gång nästa månad! Hade faktiskt inte en aning att det skulle komma då, så tack för tipsen söta ni. (Vad skulle jag ta mig till utan er??:)
Nej, nu ska jag ta tag i den sista onsdagen i April!

(Är det förresten inte bara för underbart med våren??? LOVE IT!)

Tjing!
.

9 thoughts on “PIGGELIN

 1. Godförmiddag!
  Åh har ni sol idag….Lyckos…här lyser den med sin frånvaro!
  Kul med repotage!
  Minns så väl i en Plaza jag har när det var hemma hos repotage hos dig! Mycket inspirerande läsning samt bilder 🙂
  Ha en fin dag!
  Kram Karin

 2. Kul!

  Vilken tidning är det? Måste ta och köpa det numret då jag älskar ditt hem 🙂

  Sofia

 3. God morgon själv stumpan.
  Hihi din blid ur tidingen är något bättre kvalitet på än den jag skickade dig….
  Ser verkligen fram emot nästa nummer och få kika på ditt underbara hem i en tidning med.
  Ha en fin dag.
  Kram Lina

 4. Hejsan fröken!
  Ja, nu närmar det sig bröllop. Härligt!! Ser fram emot att se bilder från det. 🙂 Vilken tidning är det repotaget ska vara i? Den måste jag ju absolut köpa och frossa i ett av mina absoluta favvohem! 🙂 Kramelikram Alexandra

Comments are closed.