VYKORT FRÅN BEABUS

.
.

“Den där fågeln ser hur kul som helst ut! Kanske vill den leka? Undrar om jag kanske skulle ta tag i den lite? Om jag bara var lite lite snabbare…”
Hajjå Bloggisar!
En hälsning kommer från mig BabyB idag! Det är tidig morgon på Aaaruba!
“Hmmm. Sanden på Aruba blir inte ens varm, fast det är så hett? Kan det vara för att den är så vit? Eller för att den är så finkornig kanske? Skön är den att tassa på hur som helst” (Beas klänning kommer från Mexx och Flisan har en likadan hemma)
“Mmm, fruktsallad är min absoluta favorit! Knasiga mamma kommer med både bröd och omelett heelt i onödan, det är ju detta jag vill ha! Stor gaffel ska det vara också, inte sån där liten fånig plastsked som hon brukar leverera heller.”
“Nu har det blivit kväll och jag har prinsesskameran med mig. Kan mamma fota hela tiden kan väl jag! Finns dock inget här värt att föreviga direkt tycker jag….”
“Oooowiieee! Den tog tag! Det gäller att ha tungan rätt i mun för det kan verkligen blåsa på denna ö!” (Klänning + hatt från Åhlens)
“Mammis och jag på favvorestaurangen! (Vilken tur att öns bästa låg på hotellet!) Hon har beställt något så tråkigt som en Red Snapper, när det finns godsaker som Sempers Fullkornsvälling på havre vete och råg att tillgå!”
So long mammas bloggisar. Idag ska vi flyga hem till mina älskade Trulle och Flisan som jag har saknat massor! Jag ska verkligen försöka ta det lungt i flygplanet idag, och bara sitta still och ha tråkigt. Vi får väl se hur det blir med den saken…”

“Hej då hotellet och Hej då paradiset Aruba!”
(Om ni förstorar bilden ser ni ett par som gifter sig på stranden! Detta var det 5:e beachbröllopet vi såg här nere hihi. Romantiken flödar här i Västindien!)
Ha en härlig Fredag!
KRAM
.

.

20 thoughts on “VYKORT FRÅN BEABUS

 1. Vilket roligt inlägg 🙂

  Hoppas resan hem blir enligt Beas planer!

  PS köpte Plaza interiör igår och även om jag sett ert hem på bloggen många gånger så var det superkul att se de stora fina bilderna, ett jättebra reportage tycker jag. Älskar er stil och bara njuter av att titta in hos er.

  Sofia

 2. Håller med dig BeaBus, fruktsallad “is the shit”! Du ser ut att ha det underbart i paradiset!

  Läste ju för ett par dagar sedan att ert hem var med i Plaza! Besöker din härliga blogg varje dag, så visst var jag tvungen att köpa tidningen, ni har ett sådant vackert hem tycker jag! Hoppas flygresan hem går bra 🙂
  Kram Kram

 3. Åh hon e ju bara helt otroligt söt lilla Bea,ha en bra resa hem och snälla ta med lite värme för här e riktigt kallt och trist väder!!
  kramar Jessie

 4. Härligt inlägg! Hon är så söt eran Bea.
  Har precis tittat på ert fina hem i Plaza. Snygga bilder, men de du tar är lika fina!
  Kramar Affi

 5. Håper dere får en fin flytur hjem. Måtte kjøpe meg Plaza interiør igår og hjemmet deres er så flott.

  Kari 🙂

 6. Oj tänk att ni redan ska hem (har ju läst att ni inte skulle vara borta så länge) men att åka så långt och inte ens vara där två veckor, det skulle jag inte vilja.

 7. Åååå, hvilken søtnos:)) Håper flyturen hjem går bra! God tur hjem:))

  God klem fra Line

 8. Hej! Vilken härlig blogg jag råkade halka in på!!! Heeelt otroligt fina alla dina bilder!
  Hit kommer jag pånytt på besök…:)

 9. Have a nice flight back home! I also bought Plaza today from our supermarket and I liked those pictures of your home, I think that you take even better pictures yourself :)! Nice that you had such a fine honeymoon! Have a nice weekend at home with your loved ones!
  Your reader from Finland

 10. Även det härliga har ett slut. Hoppas nu vi får värme här hemma också så att ni inte fryser när ni kommer hem 🙂 Klart du har tagit lugnt på planet lilla Bea! Eller? Du är så söt i alla dina sommarklänningar (och mamma också ;)) Hoppas ni kommer hem lugnt och bra. Kramar Sara

Comments are closed.